Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MİLENYUM Edremit spor
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 39.9
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Cabezas draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Buğdaycıoğlu met een harde bal richting middenveld. de Pryck rent richting de bal. de Pryck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:1

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buğdaycıoğlu met een harde bal richting middenveld. de Pryck kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:2

13e minuut.
Şahinbay speelt de bal door. Daar is Koç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas schiet op doel. Buğdaycıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck verovert de bal door een tackle van achteren. de Pryck met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sayın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süvari geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu bokst de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:3

23e minuut.
Ufarte speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:4

30e minuut.
Süvari geeft de bal voor. Ufarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:5

32e minuut.
Ufarte probeert naar een medespeler te passen. Greenwood rent richting de bal. Klungelig pakt de Pryck de bal. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:6

35e minuut.
Şahinbay is nu in balbezit. Almarza onderschept slim de pass. Almarza geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Buğdaycıoğlu met een harde bal richting middenveld. Greenwood kopt de bal weg. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ufarte passt de bal zonder na te denken. de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 82%, Edremit spor 18%.
MİLENYUM - Edremit spor 0:7

46e minuut.
de Pryck passt de bal in één keer door. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster met een sublieme pass. Süvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Süvari geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Pryck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:8

56e minuut.
Sarıbaş geeft een hoge lob. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:9

61e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft een hoge lob. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen. de Pryck is nu in balbezit. de Pryck haalt uit met een fantastische trap. Buğdaycıoğlu bokst de bal weg. Budak heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ... Paal! de Pryck rent richting de bal. de Pryck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Budak de bal onder controle te krijgen. Buğdaycıoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:10

65e minuut.
Mandıralı is nu in balbezit. de Pryck onderschept slim de pass. de Pryck passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tjøstheim komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood passt de bal zonder na te denken. Daar is Süvari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süvari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rivero komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufarte passt de bal in één keer door. Tjøstheim rent richting de bal. Greenwood geeft een hoge lob. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pop komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ufarte rent richting de bal. Ufarte passt de bal met de wreef. Greenwood is nu in balbezit. Tjøstheim rent richting de bal. Tjøstheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ufarte met een snelle inworp. Tjøstheim geeft een hoge lob. Pop rent richting de bal. Pop schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarıbaş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:11

81e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Greenwood geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MİLENYUM - Edremit spor 0:12

85e minuut.
Klungelig pakt Ufarte de bal. Kurtlu is nu in balbezit. Kurtlu probeert naar een medespeler te passen. Tjøstheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjøstheim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MİLENYUM 79%, Edremit spor 21%.
MİLENYUM - Edremit spor 0:12