Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eflani_spor Vizespor
sss Tactiek yucak
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 24.3
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen average


10e minuut.
Baykan met een snelle inworp. Ovuka is nu in balbezit. Ovuka speelt de bal door. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 1:0

11e minuut.
Dönmezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú met een sublieme pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 2:0

14e minuut.
Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 3:0

23e minuut.
Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek kopt de bal weg. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 4:0

25e minuut.
Inworp. Mirilovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovuka geeft een hoge lob. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft een hoge lob. Göksoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tınaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 5:0

27e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič speelt de bal door. Furber speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Mirilovič met de inworp. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovuka onderschept slim de pass. Ovuka geeft de bal voor. Göksoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Dönmezoğlu de bal. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçü rent richting de bal. Düdükçü met een sublieme pass. Enescu rent richting de bal. Enescu draait met de bal, schiet en ... Wirth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tınaz kopt de bal weg. Dönmezoğlu is nu in balbezit. Dönmezoğlu speelt de bal door. Enescu is nu in balbezit. Enescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wirth bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiraz krijgt zijn hoofd ertegen. Wirth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 35%, Vizespor 65%.
Eflani_spor - Vizespor 5:1

46e minuut.
Zaferekoşan rent richting de bal. Ovuka verovert de bal door een tackle van achteren. Ovuka geeft de bal voor. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel. Göksoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Oraloğlu geeft een lange en hoge pass. Zaferekoşan is nu in balbezit. Zaferekoşan geeft een lange en hoge pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft de bal voor. Furber kopt de bal weg. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kiraz rent richting de bal. Kleszczewski geeft de bal voor. Furber speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Göksoy bokst de bal weg. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 6:1

57e minuut.
Klungelig pakt Furber de bal. Furber passt de bal in één keer door. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel. Göksoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 7:1

60e minuut.
Ovuka probeert naar een medespeler te passen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber passt de bal met de wreef. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baykan passt de bal met de wreef. Daar is Ceviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovuka speelt de bal door. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tuấn Tú passt de bal met de wreef. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber passt de bal met de wreef. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. Göksoy bokst de bal weg. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel. Göksoy bokst de bal weg.

69e minuut.
Mirilovič met een snelle inworp. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tınaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniadek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galatis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap. Göksoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Doeltrap. Göksoy met een harde bal richting middenveld. Furber met een sublieme pass. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ... Göksoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 8:1

79e minuut.
Zaferekoşan met de inworp. Tuấn Tú probeert naar een medespeler te passen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft de bal voor. Gniadek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 9:1

82e minuut.
Baykan geeft de bal voor. Inworp. Körler met de inworp. Furber met een sublieme pass. Galatis rent richting de bal. De bal raakt de paal. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 10:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furber met een snelle inworp. Baykan verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis rent richting de bal. Galatis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mirilovič kopt de bal weg. Furber heeft problemen om de bal te vangen. Furber passt de bal met de wreef. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Göksoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz geeft de bal voor. Buitenspel voor Kiraz. Goede buitenspelval van de verdediging. Tuấn Tú neemt vlug de vrije trap. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - Vizespor 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 24%, Vizespor 76%.
Eflani_spor - Vizespor 11:1