Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bigteamarena Vizespor
güzel2 Tactiek yucak
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 39.2
good Schieten excellent
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Gürel probeert naar een medespeler te passen. Uzal kopt de bal weg. Çilen rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pudzianowski is nu in balbezit. Pudzianowski geeft een lange en hoge pass. Gökdeniz kopt de bal weg. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çilen heeft problemen om de bal te vangen. Uzal is nu in balbezit. Uzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Vizespor 0:1

7e minuut.
Buffa geeft een lange en hoge pass. Otağ is nu in balbezit. Alpsoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buffa neemt de penalty, wat een uithaal! Gürel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bigteamarena - Vizespor 1:1

10e minuut.
Dönmezoğlu speelt de bal door. Uzal met een sublieme pass. Pudzianowski is nu in balbezit. Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun schiet op doel. Karaçaylı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Otağ rent richting de bal. Otağ passt de bal zonder na te denken. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy passt de bal met de wreef. Otağ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Vizespor 2:1

28e minuut.
Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal verovert de bal door een tackle van achteren. Uzal haalt uit met een fantastische trap. Karaçaylı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Romero rent richting de bal. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz probeert naar een medespeler te passen. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel. Karaçaylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Otağ de bal onder controle te krijgen. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canbahar rent richting de bal. Uzal onderschept slim de pass. Uzal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Buffa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hilalsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilalsoy passt de bal met de wreef. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteamarena - Vizespor 3:1

40e minuut.
Çilen met een sublieme pass. Daar is Moschitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaferekoşan is nu in balbezit. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto geeft een hoge lob. Gürel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hilalsoy met een sublieme pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 41%, Vizespor 59%.
bigteamarena - Vizespor 3:1

47e minuut.
Doeltrap. Gürel trapt de bal weg van het doel. Uzal kopt de bal weg. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ceviz rent richting de bal. Buffa verovert de bal door een tackle van achteren. Buffa geeft een lange en hoge pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Gürel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alpsoy kopt de bal weg. Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pudzianowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteamarena 39%, Vizespor 61%.
bigteamarena - Vizespor 3:1