Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karakartallıyız bigteamarena
ATAK Tactiek güzel2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Maturan heeft problemen om de bal te vangen. Maturan passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diestro de bal onder controle te krijgen. Görür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. Görür werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 1:0

11e minuut.
Cesur onderschept slim de pass. Cesur speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. Görür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 2:0

24e minuut.
Cesur geeft de bal voor. Daar is Diestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Görür maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 3:0

26e minuut.
Usta passt de bal zonder na te denken. Buffa speelt de bal door. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel. Pineda Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 3:1

29e minuut.
Romero kopt de bal weg. Carvalhosa probeert de bal aan de voet te houden. Kalinov is nu in balbezit. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Buffa passt de bal met de wreef. Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 3:2

45e minuut.
Predenkiewicz geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Caymaz begaat een overtreding. Caymaz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 53%, bigteamarena 47%.
Karakartallıyız - bigteamarena 3:2

49e minuut.
Inworp. Ogrodowczyk met de inworp. Cesur controleert de bal met de borst. Turek rent richting de bal. Cesur geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Otağ rent richting de bal. Met opzet legt Lemmo zijn tegenspeler op de grond. Lemmo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Buffa probeert naar een medespeler te passen. Moschitto met een sublieme pass. Buffa speelt de bal door. Otağ rent richting de bal. Otağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karakartallıyız - bigteamarena 3:3

65e minuut.
Pineda Ortiz speelt de bal door. Buffa kopt de bal weg. Atanasiu heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moschitto kopt de bal weg. Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa probeert naar een medespeler te passen. Otağ is nu in balbezit. Otağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Turek passt de bal in één keer door. Hilalsoy geeft de bal voor. Turek probeert de bal aan de voet te houden. Buffa is nu in balbezit. Buffa geeft de bal voor. Pineda Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero met een sublieme pass. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - bigteamarena 3:4

80e minuut.
Cesur heeft problemen om de bal te vangen. Otağ rent richting de bal. Carvalhosa is nu in balbezit. Otağ verovert de bal door een tackle van achteren. Otağ haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Maturan met de inworp. Turek rent richting de bal. Turek geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Görür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çilen speelt de bal door. Daar is Atanasiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero rent richting de bal. Klungelig pakt Romero de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 59%, bigteamarena 41%.
Karakartallıyız - bigteamarena 3:4