Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor 24ERZİNCANSPOR
V2.8 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 26.3
excellent Schieten poor
good Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Uzalan passt de bal met de wreef. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft de bal voor. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 1:0

2e minuut.
Stępek is nu in balbezit. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek met een sublieme pass. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Balkan speelt de bal door. Çınarel is nu in balbezit. Çınarel passt de bal met de wreef. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stępek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 2:0

9e minuut.
Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar geeft een lange en hoge pass. Wnęk kopt de bal weg. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Uzalan met de inworp. Stępek heeft problemen om de bal te vangen. Stępek geeft de bal voor. Stabrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 3:0

21e minuut.
Wnęk speelt de bal door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonbon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 4:0

27e minuut.
Çınarel geeft een hoge lob. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Deniel rent richting de bal. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 5:0

29e minuut.
Osmangazi verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Radowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. Arias Cardona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan schiet op doel. Paal! Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias Cardona bokst de bal weg.

34e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski passt de bal met de wreef. Prinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stabrowski passt de bal in één keer door. Stępek is nu in balbezit. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 6:0

45e minuut.
Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stabrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çınarel met een snel genomen vrije trap. Stabrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Arias Cardona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 14%, 24ERZİNCANSPOR 86%.
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 7:0

48e minuut.
Balkan passt de bal zonder na te denken. Bonbon rent richting de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 8:0

55e minuut.
Stępek geeft de bal voor. Wnęk rent richting de bal. Wnęk passt de bal in één keer door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deniel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzalan speelt de bal door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona bokst de bal weg.

62e minuut.
Balkan speelt de bal door. Osmangazi met een sublieme pass. Stępek met een sublieme pass. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 9:0

67e minuut.
Arias Cardona trapt de bal weg. Gravelaine controleert de bal met de borst. Balkan is nu in balbezit. Balkan passt de bal zonder na te denken. Bonbon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 10:0

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arias Cardona niet meer kan verder spelen. Ergüneş komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan is nu in balbezit. Wnęk rent richting de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Ergüneş bokst de bal weg. Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tekiralan de bal onder controle te krijgen. Ergüneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 11:0

71e minuut.
Akköprü rent richting de bal. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel met een sublieme pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski passt de bal in één keer door. Tekiralan rent richting de bal. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Uzalan met de inworp. Stępek speelt de bal door. Klungelig pakt Gravelaine de bal. Çınarel probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gravelaine rent richting de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek passt de bal zonder na te denken. Gravelaine speelt de bal door. Juglar is nu in balbezit. Juglar geeft een hoge lob. Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 32%, 24ERZİNCANSPOR 68%.
Beşiktaş ™e - Spor - 24ERZİNCANSPOR 11:0