Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağspor Kulübü Mugiwara SK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erten met een snelle inworp. Akkuş is nu in balbezit. Akkuş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Akbaş rent richting de bal. Akbaş speelt de bal door. Sevim heeft problemen om de bal te vangen. Oltun onderschept slim de pass. Oltun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten geeft de bal voor. Deryadeniz heeft problemen om de bal te vangen. Sesken rent richting de bal. Sesken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Akşehirli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gören met een snelle inworp. Klungelig pakt Oltun de bal. Oltun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Deryadeniz trapt de bal weg. Oltun kopt de bal weg. Sevim rent richting de bal. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan geeft de bal voor. Gültiken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bıçakçı passt de bal in één keer door. Sevim is nu in balbezit. Bilici verovert de bal door een tackle van achteren. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Mugiwara SK 1:0

33e minuut.
Oltun speelt de bal door. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan passt de bal in één keer door. Oltun is nu in balbezit. Oltun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 65%, Mugiwara SK 35%.
Tekirdağspor Kulübü - Mugiwara SK 1:0

51e minuut.
Yiğitarslan probeert naar een medespeler te passen. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun rent richting de bal. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gören is nu in balbezit. Gören geeft een lange en hoge pass. Şaş kan de bal niet met de borst controleren. Gümüştan is nu in balbezit. Gümüştan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekirdağspor Kulübü - Mugiwara SK 1:1

75e minuut.
Sevim probeert de bal aan de voet te houden. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan geeft een lange en hoge pass. Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Akkuş verovert de bal door een tackle van achteren. Akkuş geeft een hoge lob. Sesken is nu in balbezit. Sesken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Mugiwara SK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 48%, Mugiwara SK 52%.
Tekirdağspor Kulübü - Mugiwara SK 1:2