Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuzlaspor FatihSpor FSM
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Şamlı met een sublieme pass. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli met een sublieme pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kaçan is nu in balbezit. Kaçan passt de bal met de wreef. Pekkan rent richting de bal. Turaneli verovert de bal door een tackle van achteren. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancar passt de bal zonder na te denken. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kaçan geeft een lange en hoge pass. Mahşer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Günal. Günal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Evren geeft de bal voor. Karcılı kopt de bal weg. Gerede rent richting de bal. Turaneli onderschept slim de pass. Turaneli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pakbaz is nu in balbezit. Sancar is nu in balbezit. Arzu rent richting de bal. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - FatihSpor FSM 0:1

41e minuut.
Mahşer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Önal komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Turaneli probeert naar een medespeler te passen. Otağ rent richting de bal. Canalmaz onderschept slim de pass. Turaneli is nu in balbezit. Turaneli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli rent richting de bal. Turaneli passt de bal zonder na te denken. Otağ is nu in balbezit. Otağ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 41%, FatihSpor FSM 59%.
Tuzlaspor - FatihSpor FSM 0:1

57e minuut.
Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç passt de bal zonder na te denken. Usta is nu in balbezit. Arzu onderschept slim de pass. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arapoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Turaneli rent richting de bal. Turaneli passt de bal zonder na te denken. Otağ is nu in balbezit. Otağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mahşer geeft een hoge lob. Arzu kopt de bal weg. Evren rent richting de bal. Arzu verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu schiet op doel. Yarımay bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arapoğlu probeert naar een medespeler te passen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç geeft een lange en hoge pass. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 54%, FatihSpor FSM 46%.
Tuzlaspor - FatihSpor FSM 0:1