Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Th3Up FC 15TEMMUZSEHİTLERİ
Normal Tactiek 2f
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten formidable
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlü rent richting de bal. Sajid onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sajid de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:1

5e minuut.
Özergin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Atabay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Ercin trapt de bal weg van het doel. Zilci kopt de bal weg. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Sütlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić passt de bal in één keer door. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Atabay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić geeft de bal voor. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:2

11e minuut.
Cundalı verovert de bal door een tackle van achteren. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:3

15e minuut.
Habelski verovert de bal door een tackle van achteren. Habelski speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel. Ercin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:4

16e minuut.
Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı passt de bal met de wreef. Atabay probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Habelski kopt de bal weg. Sütlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid onderschept slim de pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sütlü kopt de bal weg. Habelski geeft een lange en hoge pass. Sajid kopt de bal weg. Bosnić probeert de bal met de borst te controleren. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ercin bokst de bal weg.

23e minuut.
Scherling probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal in één keer door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ercin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şahbazoğlu rent richting de bal. Bosnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ercin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:5

31e minuut.
Tunaboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Özergin met een harde bal richting middenveld. Habelski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosnić de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Acemi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mengenli met de inworp. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 69%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 31%.
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:6

46e minuut.
Zilci is nu in balbezit. Sajid onderschept slim de pass. Zilci begaat een overtreding. Zilci krijgt een gele kaart. Sajid wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sajid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bosnić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal met de wreef. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:7

49e minuut.
Terlemez passt de bal met de wreef. Tunaboylu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakubczyk de bal. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Şahbazoğlu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mengenli zal de hoekschop nemen. Bosnić springt en kopt de bal. Daar is Özergin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atabay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Habelski rent richting de bal. Habelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mengenli met de inworp. Sütlü onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mengenli zal de hoekschop nemen. Sajid springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tunaboylu is nu in balbezit. Tunaboylu passt de bal zonder na te denken. Şahbazoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ercin bokst de bal weg.

65e minuut.
Zilci rent richting de bal. Habelski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zilci raakt geblesseerd tijdens het duel. Zilci neemt de penalty, wat een uithaal! Radojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 1:7

69e minuut.
Mengenli onderschept slim de pass. Mengenli geeft een lange en hoge pass. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Atabay verovert de bal door een tackle van achteren. Atabay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli passt de bal in één keer door. Scherling met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ercin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Özergin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Atabay controleert de bal met de borst. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal in één keer door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Scherling passt de bal met de wreef. Atabay is nu in balbezit. Atabay geeft de bal voor. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Ercin bokst de bal weg. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 1:8

84e minuut.
Mengenli is nu in balbezit. Sütlü begaat een overtreding. Mengenli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sajid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Terlemez de bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ercin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 58%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 42%.
Th3Up FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 1:8