Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ Th3Up FC
2f Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Özergin verovert de bal door een tackle van achteren. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski passt de bal zonder na te denken. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ercin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz is nu in balbezit. Körgöz speelt de bal door. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Ercin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atabay zal de hoekschop nemen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ercin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 1:0

24e minuut.
Çelikbilek met een snelle inworp. Scherling speelt de bal door. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şahbazoğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Scherling geeft de bal voor. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi onderschept slim de pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sütlü geeft een hoge lob. Inworp. Mengenli met de inworp. Çağdeviren controleert de bal met de borst. Çağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Şahbazoğlu trapt de bal weg van het doel. Scherling kopt de bal weg. Özergin kan de bal niet met de borst controleren. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ercin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 25%, Th3Up FC 75%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 2:0

52e minuut.
Unakıtan trapt de bal weg van het doel. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Özergin rent richting de bal. Bosnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ercin bokst de bal weg.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ercin niet meer kan verder spelen. Ağatürk komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Çağdeviren schiet op doel. Özergin kopt de bal weg. Klungelig pakt Körgöz de bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bosnić passt de bal zonder na te denken. Özergin heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Ağatürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 3:0

67e minuut.
Körgöz passt de bal zonder na te denken. Scherling rent richting de bal. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Scherling verovert de bal door een tackle van achteren. Scherling geeft een lange en hoge pass. Daar is Çağdeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Sütlü de bal. Bosnić met een sublieme pass. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren onderschept slim de pass. Çağdeviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 4:0

71e minuut.
Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić passt de bal in één keer door. Daar is Çağdeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Atabay onderschept slim de pass. Atabay met een sublieme pass. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 5:0

78e minuut.
Cundalı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zilci de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kolbaşı is nu in balbezit. Kolbaşı speelt de bal door. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı schiet op doel. Radojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 5:1

86e minuut.
Mengenli geeft een lange en hoge pass. Ağatürk met een sublieme pass. Atabay kopt de bal weg. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Scherling kopt de bal weg. Çağdeviren rent richting de bal. Çağdeviren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 34%, Th3Up FC 66%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Th3Up FC 5:1