Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstanbul United Sumy FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer met een sublieme pass. Utkun rent richting de bal. Utkun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Sumy FC 1:0

29e minuut.
Tokaç probeert de bal aan de voet te houden. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal zonder na te denken. Daar is Utkun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utkun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baturalp verovert de bal door een tackle van achteren. Ayrancı onderschept slim de pass. Döğer speelt de bal door. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Diyadin onderschept slim de pass. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özsürgün passt de bal zonder na te denken. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin probeert naar een medespeler te passen. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun draait met de bal, schiet en ... Taşkıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Sumy FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul United 42%, Sumy FC 58%.
İstanbul United - Sumy FC 2:0

46e minuut.
Coşkun rent richting de bal. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coşkun naar de kleedkamers voor een vroege douche. Özsürgün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayrancı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Sumy FC 3:0

53e minuut.
Halker speelt de bal door. Cihan kopt de bal weg. Çeşmeci probeert de bal aan de voet te houden. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç schiet op doel. Halker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Baturalp rent richting de bal. Özsürgün is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baturalp. Baturalp krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Diyadin onderschept slim de pass. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayrancı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ayrancı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ayrancı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul United 31%, Sumy FC 69%.
İstanbul United - Sumy FC 3:0