Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alanya 1453 Spor Yoldaş Spor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kanal geeft een hoge lob. Türkşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan begaat een overtreding. Erarslan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kanal geeft een lange en hoge pass. Erarslan is nu in balbezit. Özergin verovert de bal door een tackle van achteren. Beşok verovert de bal door een tackle van achteren. Beşok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 0:1

17e minuut.
Canalan rent richting de bal. Canalan passt de bal met de wreef. Erdoğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Erarslan draait met de bal, schiet en ... Saydamoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 0:2

18e minuut.
Beşok rent richting de bal. Eser is nu in balbezit. Beşok begaat een overtreding. Beşok krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Türkşen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuğtunç is nu in balbezit. Oltacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oltacı krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mürekkepçioğlu neemt de hoekschop. Daar is Atasay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç schiet op doel. Şanlıata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alanya 1453 Spor 63%, Yoldaş Spor 37%.
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:2

64e minuut.
Atasay geeft een hoge lob. Beşok probeert naar een medespeler te passen. Erdoğaner is nu in balbezit. Erarslan onderschept slim de pass. Erarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:3

71e minuut.
Türkşen is nu in balbezit. Canalan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkşen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sarmal passt de bal in één keer door. Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak geeft een hoge lob. Erarslan rent richting de bal. Erarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:4

84e minuut.
Kanal kan de bal niet met de borst controleren. Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser passt de bal zonder na te denken. Yaklaş is nu in balbezit. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Canalan geeft een hoge lob. Erdoğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erutku verovert de bal door een tackle van achteren. Erutku draait met de bal, schiet en ... Saydamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alanya 1453 Spor 44%, Yoldaş Spor 56%.
Alanya 1453 Spor - Yoldaş Spor 1:5