Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ FC LEHONES
2f Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.6
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Balta geeft een lange en hoge pass. Scherling kopt de bal weg. Habelski geeft de bal voor. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ... Balta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. Türkoğlu bokst de bal weg.

19e minuut.
Grecea geeft de bal voor. Mengenli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağdeviren is nu in balbezit. Çağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Scherling speelt de bal door. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Çimdik probeert de bal aan de voet te houden. Türkoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 1:0

27e minuut.
Tunalılar is nu in balbezit. Habelski onderschept slim de pass. Habelski geeft een hoge lob. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Scherling passt de bal met de wreef. Mengenli is nu in balbezit. Atçıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Atçıoğlu krijgt een gele kaart. Mengenli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mengenli kan niet meer verder spelen. Sarı komt het veld opgelopen. Çağdeviren met een snel genomen vrije trap. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Çağdeviren maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 42%, FC LEHONES 58%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 1:0

47e minuut.
Sarı speelt de bal door. Scherling rent richting de bal. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Atabay geeft een hoge lob. Çağdeviren is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 2:0

49e minuut.
Çimdik geeft de bal voor. Scherling met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Çağdeviren de bal onder controle te krijgen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu bokst de bal weg.

50e minuut.
Öksüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling onderschept slim de pass. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosnić de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Scherling de bal. Scherling speelt de bal door. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Habelski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atçıoğlu de bal onder controle te krijgen. Çağdeviren rent richting de bal. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Erduyar probeert naar een medespeler te passen. Boyar is nu in balbezit. Scherling verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çağdeviren rent richting de bal. Çağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 3:0

67e minuut.
Atçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçı passt de bal zonder na te denken. Habelski rent richting de bal. Habelski geeft een hoge lob. Çağdeviren is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Habelski passt de bal zonder na te denken. Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 4:0

76e minuut.
Yak speelt de bal door. Klungelig pakt Tunalılar de bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 5:0

87e minuut.
Atçı passt de bal in één keer door. Habelski is nu in balbezit. Habelski met een sublieme pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Scherling passt de bal in één keer door. Daar is Atabay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabay passt de bal met de wreef. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Atabay met de inworp. Scherling controleert de bal met de borst. Scherling passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarı de bal. Sarı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 30%, FC LEHONES 70%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - FC LEHONES 5:0