Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANKARA FK Th3Up FC
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboylu is nu in balbezit. Bulutsuz begaat een overtreding. Bulutsuz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Acemi is nu in balbezit. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi begaat een overtreding. Acemi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kahveci probeert naar een medespeler te passen. Sütlü kopt de bal weg. Bulutsuz is nu in balbezit. Cundalı onderschept slim de pass. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Şahbazoğlu onderschept slim de pass. Şahbazoğlu geeft een lange en hoge pass. Bulutsuz is nu in balbezit. Cundalı onderschept slim de pass. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez geeft een lange en hoge pass. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ... Özenginer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Çukurcalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Zilci rent richting de bal. Zilci passt de bal met de wreef. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Cundalı rent richting de bal. Cundalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - Th3Up FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 75%, Th3Up FC 25%.
ANKARA FK - Th3Up FC 0:1

63e minuut.
Kolbaşı is nu in balbezit. Kolbaşı geeft de bal voor. Atan heeft problemen om de bal te vangen. Cundalı rent richting de bal. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - Th3Up FC 0:2

70e minuut.
Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı geeft de bal voor. Sütlü heeft problemen om de bal te vangen. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Şişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şişkin geeft een hoge lob. Terlemez probeert de bal aan de voet te houden. Eldem is nu in balbezit. Eldem geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tunaboylu heeft problemen om de bal te vangen. Tunaboylu passt de bal zonder na te denken. Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı geeft de bal voor. Cundalı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 68%, Th3Up FC 32%.
ANKARA FK - Th3Up FC 0:2