Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy FC Yoldaş Spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Kartal passt de bal zonder na te denken. Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kanal onderschept slim de pass. Diyadin onderschept slim de pass. Erutku verovert de bal door een tackle van achteren. Kartal is nu in balbezit. Kartal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Coşkun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canalan. Coşkun raakt geblesseerd tijdens het duel. Diyadin met een snel genomen vrije trap. Coşkun rent richting de bal. Coşkun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Kartal is nu in balbezit. Kartal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erarslan de bal. Erarslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Kartal passt de bal in één keer door. Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - Yoldaş Spor 0:1

37e minuut.
Cüreklibatur passt de bal in één keer door. Zileli rent richting de bal. Zileli speelt de bal door. Coşkun is nu in balbezit. Coşkun haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 56%, Yoldaş Spor 44%.
Sumy FC - Yoldaş Spor 0:1

65e minuut.
Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur passt de bal zonder na te denken. Coşkun rent richting de bal. Coşkun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumy FC - Yoldaş Spor 1:1

75e minuut.
Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur passt de bal zonder na te denken. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - Yoldaş Spor 2:1

77e minuut.
Dalma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kıpırdak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kartal rent richting de bal. Kartal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sucu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canalan. Sucu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sucu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 53%, Yoldaş Spor 47%.
Sumy FC - Yoldaş Spor 2:1