Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alanya 1453 Spor İstanbul United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Tabakçı probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün passt de bal met de wreef. Utkun rent richting de bal. Utkun schiet op doel. Saydamoğlu bokst de bal weg.

11e minuut.
Türkşen is nu in balbezit. Tabakçı onderschept slim de pass. Utkun is nu in balbezit. Utkun schiet op doel. Daar is Erdoğaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Türkşen is nu in balbezit. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özsürgün speelt de bal door. Utkun rent richting de bal. Utkun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yaklaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Türkşen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkşen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Saydamoğlu met een harde bal richting middenveld. Türkşen kopt de bal weg. Çeşmeci is nu in balbezit. Eser verovert de bal door een tackle van achteren. Eser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Türkşen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Usul komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Yaklaş rent richting de bal. Ayverdi onderschept slim de pass. Eser onderschept slim de pass. Yaklaş rent richting de bal. Yaklaş draait met de bal, schiet en ... Halker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alanya 1453 Spor 57%, İstanbul United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alanya 1453 Spor - İstanbul United 0:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkkan met de inworp. Tabakçı geeft de bal voor. Utkun is nu in balbezit. Utkun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usul bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Özsürgün raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marangoz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alanya 1453 Spor 60%, İstanbul United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alanya 1453 Spor - İstanbul United 0:0