Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Th3Up FC FC LEHONES
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Boyar rent richting de bal. Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlü passt de bal zonder na te denken. Zilci rent richting de bal. Zilci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boyar met een sublieme pass. Yak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalılar is nu in balbezit. Yak is nu in balbezit. Yak draait met de bal, schiet en ... Ercin bokst de bal weg.

35e minuut.
Zilci rent richting de bal. Zilci geeft een hoge lob. Daar is Balta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - FC LEHONES 1:0

38e minuut.
Ekşinç verovert de bal door een tackle van achteren. Ekşinç met een sublieme pass. Zilci is nu in balbezit. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Çimdik rent richting de bal. Çimdik geeft de bal voor. Tunaboylu heeft problemen om de bal te vangen. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 28%, FC LEHONES 72%.
Th3Up FC - FC LEHONES 1:0

47e minuut.
Çimdik geeft de bal voor. Tunaboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboylu geeft een lange en hoge pass. Kolbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tunaboylu geeft een lange en hoge pass. Kolbaşı is nu in balbezit. Kolbaşı met een sublieme pass. Cundalı rent richting de bal. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Türkoğlu trapt de bal weg van het doel. Sütlü kopt de bal weg. Zilci rent richting de bal. Zilci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cundalı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - FC LEHONES 2:0

66e minuut.
Zilci verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar geeft een lange en hoge pass. Atçı is nu in balbezit. Atçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Boyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Öksüz is nu in balbezit. Zilci onderschept slim de pass. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbaşı onderschept slim de pass. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - FC LEHONES 3:0

78e minuut.
Tunaboylu met een sublieme pass. Numanoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Erduyar zijn tegenspeler op de grond. Erduyar krijgt een gele kaart. Numanoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Numanoğlu kan niet meer verder spelen. Körgöz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Terlemez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tunaboylu speelt de bal door. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci passt de bal zonder na te denken. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 32%, FC LEHONES 68%.
Th3Up FC - FC LEHONES 3:0