Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ ANKARA FK
2f Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Habelski geeft een hoge lob. Çağdeviren probeert de bal aan de voet te houden. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Kahveci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 1:0

6e minuut.
Çelikbilek onderschept slim de pass. Çelikbilek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solel met de inworp. Şişkin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Radojević bokst de bal weg.

11e minuut.
Özenginer geeft een hoge lob. Mengenli is nu in balbezit. Mengenli passt de bal zonder na te denken. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 2:0

13e minuut.
Inworp. Mengenli met de inworp. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Kahveci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 3:0

17e minuut.
Kahveci met een harde bal richting middenveld. Scherling kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulutsuz de bal. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 4:0

21e minuut.
Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. Kahveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 5:0

22e minuut.
Çağdeviren is nu in balbezit. Sajid rent richting de bal. Çağdeviren is nu in balbezit. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Habelski kopt de bal weg. Daar is Diken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli begaat een overtreding. Mengenli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sajid onderschept slim de pass. Sajid passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Söğüt de bal. Sajid onderschept slim de pass. Sajid schiet op doel. Kahveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kahveci trapt de bal weg van het doel. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli passt de bal met de wreef. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Jakubczyk met een sublieme pass. Atabay speelt de bal door. Çağdeviren rent richting de bal. Çağdeviren schiet op doel. Atan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 35%, ANKARA FK 65%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 5:0

57e minuut.
Mengenli verovert de bal door een tackle van achteren. Mengenli probeert naar een medespeler te passen. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ... Atan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atabay neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Kahveci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 6:0

63e minuut.
Mengenli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bulutsuz de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren schiet op doel. Kahveci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Atan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... Atan probeert de bal aan de voet te houden. Kahveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Çukurcalı met een sublieme pass. Bulutsuz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habelski. Habelski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Habelski probeert naar een medespeler te passen. Scherling met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 7:0

74e minuut.
Habelski onderschept slim de pass. Habelski speelt de bal door. Klungelig pakt Bulutsuz de bal. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. Kahveci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çağdeviren is nu in balbezit. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 8:0

79e minuut.
Özenginer geeft de bal voor. Inworp. Mengenli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajid is nu in balbezit. Sajid geeft een hoge lob. Kahveci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 9:0

85e minuut.
Scherling met een sublieme pass. Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren rent richting de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Scherling rent richting de bal. Scherling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Özenginer de bal. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Çağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 37%, ANKARA FK 63%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - ANKARA FK 10:0