Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANKARA FK 15TEMMUZSEHİTLERİ
Normal Tactiek 2f
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling passt de bal met de wreef. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Atan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:1

9e minuut.
Mengenli met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:2

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kahveci niet meer kan verder spelen. Ünver komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Çukurcalı rent richting de bal. Habelski verovert de bal door een tackle van achteren. Habelski speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mengenli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scherling de bal. Scherling met een sublieme pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:3

18e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Söğüt speelt de bal door. Klungelig pakt Atan de bal. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:4

20e minuut.
Bosnić passt de bal zonder na te denken. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay probeert naar een medespeler te passen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Sajid de bal. Bulutsuz rent richting de bal. Sajid onderschept slim de pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:6

27e minuut.
Scherling is nu in balbezit. Scherling passt de bal met de wreef. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Ünver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:7

28e minuut.
Çukurcalı passt de bal in één keer door. Eldem heeft problemen om de bal te vangen. Diken is nu in balbezit. Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Atabay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bulutsuz de bal. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ünver trapt de bal weg. Scherling speelt de bal door. Atabay speelt de bal door. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Atabay probeert naar een medespeler te passen. Sajid rent richting de bal. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Scherling met een sublieme pass. Çukurcalı probeert de bal aan de voet te houden. Bosnić rent richting de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Ünver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 79%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 21%.
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:7

46e minuut.
Bosnić rent richting de bal. Sajid is nu in balbezit. Çukurcalı begaat een overtreding. Sajid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sajid kan niet meer verder spelen. Çağdeviren komt het veld opgelopen. Scherling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bosnić controleert de bal met de borst. Bosnić schiet op doel. Ünver bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Diken de bal. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren haalt uit met een fantastische trap. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Çağdeviren rent richting de bal. Özenginer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çağdeviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosnić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ünver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:8

61e minuut.
Klungelig pakt Çağdeviren de bal. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski schiet op doel. Bulutsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Atan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atabay met een snelle inworp. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Solel kopt de bal weg. Scherling heeft problemen om de bal te vangen. Scherling met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay passt de bal met de wreef. Diken rent richting de bal. Çağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Çağdeviren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Çelikbilek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek geeft een lange en hoge pass. Atan kopt de bal weg. Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdeviren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jakubczyk met een sublieme pass. Çelikbilek probeert naar een medespeler te passen. Çağdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:9

80e minuut.
Solel rent richting de bal. Atabay verovert de bal door een tackle van achteren. Atabay met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Ünver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 79%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 21%.
ANKARA FK - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:9