Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoldaş Spor İstanbul United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Kanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakçı onderschept slim de pass. Tabakçı met een sublieme pass. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Atasay de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tabakçı geeft de bal voor. Inworp. Erutku met een snelle inworp. Beşok is nu in balbezit. Beşok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Erarslan met een sublieme pass. Kıpırdak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayrancı. Ayrancı krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tabakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşok onderschept slim de pass. Beşok probeert naar een medespeler te passen. Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoldaş Spor - İstanbul United 1:0

45e minuut.
Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marangoz de bal. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yoldaş Spor - İstanbul United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoldaş Spor 46%, İstanbul United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoldaş Spor - İstanbul United 1:1

48e minuut.
Akaslan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sevginoğlu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erutku. Erutku krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Çeşmeci probeert de bal aan de voet te houden. Erarslan is nu in balbezit. Ayrancı rent richting de bal. Erarslan onderschept slim de pass. Erarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oltacı rent richting de bal. Oltacı probeert naar een medespeler te passen. Bordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdak verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdak geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yoldaş Spor - İstanbul United 2:1

85e minuut.
Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oltacı de bal. Marangoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çeviker de bal onder controle te krijgen. Şanlıata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Beşok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kartal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoldaş Spor 55%, İstanbul United 45%.
Yoldaş Spor - İstanbul United 2:1