Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy FC 15TEMMUZSEHİTLERİ
Normal Tactiek 2f
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Çelikbilek is nu in balbezit. Çelikbilek met een sublieme pass. Tokaç is nu in balbezit. Tokaç draait met de bal, schiet en ... Radojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Diyadin rent richting de bal. Atabay verovert de bal door een tackle van achteren. Atabay geeft een lange en hoge pass. Dalma kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:1

8e minuut.
Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:2

9e minuut.
Bosnić geeft een lange en hoge pass. Daar is Mengenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli speelt de bal door. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić passt de bal met de wreef. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:3

15e minuut.
Atabay passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Diyadin rent richting de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cihan probeert naar een medespeler te passen. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin is nu in balbezit. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Gürkan speelt de bal door. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Habelski rent richting de bal. Habelski met een sublieme pass. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... Taşkıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:4

39e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Sajid is nu in balbezit. Klungelig pakt Bosnić de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Cihan geeft een lange en hoge pass. Scherling kopt de bal weg. Klungelig pakt Sucu de bal. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bosnić de bal. Bosnić schiet op doel. Gürkan probeert de bal aan de voet te houden. Taşkıran bokst de bal weg.

44e minuut.
Jakubczyk passt de bal zonder na te denken. Atabay is nu in balbezit. Atabay met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. Taşkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 74%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 26%.
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:5

46e minuut.
Bosnić passt de bal zonder na te denken. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan geeft een hoge lob. Sajid controleert de bal met de borst. Sajid schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dalma de bal onder controle te krijgen. Taşkıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:6

50e minuut.
Sucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski passt de bal met de wreef. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:7

65e minuut.
Scherling passt de bal zonder na te denken. Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay geeft een hoge lob. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Atabay rent richting de bal. Scherling is nu in balbezit. Scherling met een sublieme pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Atabay met een snelle inworp. Scherling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cihan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mengenli de bal. Mengenli geeft een hoge lob. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Habelski onderschept slim de pass. Habelski passt de bal zonder na te denken. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 68%, 15TEMMUZSEHİTLERİ 32%.
Sumy FC - 15TEMMUZSEHİTLERİ 0:7