Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ Sumy FC
2f Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.5
uitmuntend Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jakubczyk geeft een hoge lob. Bosnić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gürkan de bal onder controle te krijgen. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel. Taşkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 1:0

4e minuut.
Gürkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Atabay met de inworp. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Taşkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Bosnić passt de bal in één keer door. Atabay met een sublieme pass. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid draait met de bal, schiet en ... Taşkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Üçok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski passt de bal in één keer door. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Atabay onderschept slim de pass. Atabay speelt de bal door. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sajid passt de bal met de wreef. Mengenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli passt de bal zonder na te denken. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 2:0

13e minuut.
Mengenli speelt de bal door. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić speelt de bal door. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 3:0

14e minuut.
Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur speelt de bal door. Üçok is nu in balbezit. Sajid onderschept slim de pass. Sajid schiet op doel. Taşkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengenli onderschept slim de pass. Mengenli speelt de bal door. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 4:0

20e minuut.
Habelski passt de bal met de wreef. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 5:0

23e minuut.
Baturalp is nu in balbezit. Atabay onderschept slim de pass. Atabay passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Scherling rent richting de bal. Scherling passt de bal met de wreef. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 6:0

26e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Diyadin speelt de bal door. Baturalp is nu in balbezit. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sajid onderschept slim de pass. Bosnić rent richting de bal. Bosnić passt de bal met de wreef. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 7:0

40e minuut.
Coşkun met een sublieme pass. Klungelig pakt Cüreklibatur de bal. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Eder heeft problemen om de bal te vangen. Scherling verovert de bal door een tackle van achteren. Scherling met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dalma verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Atabay speelt de bal door. Daar is Cüreklibatur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Paal! Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 22%, Sumy FC 78%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 7:0

49e minuut.
Habelski probeert naar een medespeler te passen. Scherling is nu in balbezit. Scherling speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Baturalp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Atabay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 8:0

58e minuut.
Scherling passt de bal zonder na te denken. Bosnić rent richting de bal. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sajid draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dalma de bal onder controle te krijgen. Scherling met een sublieme pass. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 9:0

63e minuut.
Baturalp met een sublieme pass. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 10:0

66e minuut.
Scherling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diyadin de bal. Cihan rent richting de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Gürkan met een harde bal richting middenveld. Scherling kopt de bal weg. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cüreklibatur kopt de bal weg. Scherling rent richting de bal. Scherling met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. Taşkıran bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Habelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habelski passt de bal zonder na te denken. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 11:0

78e minuut.
Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid passt de bal in één keer door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 12:0

81e minuut.
Cüreklibatur is nu in balbezit. Scherling rent richting de bal. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 13:0

86e minuut.
Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid onderschept slim de pass. Sajid speelt de bal door. Klungelig pakt Bosnić de bal. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 18%, Sumy FC 82%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Sumy FC 13:0