Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Th3Up FC Sumy FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Cundalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cundalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zilci zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Taşkıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - Sumy FC 1:0

7e minuut.
Özergin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üçok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tokaç is nu in balbezit. Tokaç passt de bal zonder na te denken. Coşkun is nu in balbezit. Coşkun draait met de bal, schiet en ... Özergin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sütlü passt de bal in één keer door. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin is nu in balbezit. Zilci onderschept slim de pass. Zilci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eder passt de bal in één keer door. Tunaboylu met een sublieme pass. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder passt de bal in één keer door. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Th3Up FC - Sumy FC 1:1

31e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Zilci onderschept slim de pass. Zilci met een sublieme pass. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taşkıran met een harde bal richting middenveld. Tunaboylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gürkan de bal. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sütlü rent richting de bal. Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Eder met een sublieme pass. Coşkun is nu in balbezit. Coşkun schiet op doel. Ercin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 53%, Sumy FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Th3Up FC - Sumy FC 1:1

50e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı verovert de bal door een tackle van achteren. Cundalı speelt de bal door. Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı draait met de bal, schiet en ... Taşkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - Sumy FC 2:1

54e minuut.
Baturalp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Numanoğlu met de inworp. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taşkıran probeert wanhopig de bal te grijpen. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Th3Up FC - Sumy FC 3:1

60e minuut.
Sucu rent richting de bal. Cihan rent richting de bal. Met opzet legt Kolbaşı zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kolbaşı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kolbaşı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cihan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cihan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şahbazoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun verovert de bal door een tackle van achteren. Coşkun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Sütlü passt de bal zonder na te denken. Zilci rent richting de bal. Zilci passt de bal zonder na te denken. Cundalı rent richting de bal. Cundalı schiet op doel. Taşkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Numanoğlu onderschept slim de pass. Numanoğlu speelt de bal door. Cundalı rent richting de bal. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci met een sublieme pass. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucu probeert naar een medespeler te passen. Sütlü speelt de bal door. Cundalı rent richting de bal. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taşkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Th3Up FC 30%, Sumy FC 70%.
Th3Up FC - Sumy FC 3:1