Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumy FC Th3Up FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Sütlü geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cundalı de bal. Dalma rent richting de bal. Cundalı onderschept slim de pass. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Üçok met de inworp. Tokaç is nu in balbezit. Terlemez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokaç moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tokaç kan niet meer verder spelen. Cüreklibatur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 61%, Th3Up FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumy FC - Th3Up FC 0:0

61e minuut.
Cihan rent richting de bal. Cihan passt de bal met de wreef. Sütlü met een sublieme pass. Klungelig pakt Cundalı de bal. Cundalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Zilci onderschept slim de pass. Zilci passt de bal in één keer door. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. Taşkıran bokst de bal weg.

68e minuut.
Ercin trapt de bal weg. Diyadin kopt de bal weg. Acemi probeert de bal aan de voet te houden. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gürkan geeft een lange en hoge pass. Tunaboylu kopt de bal weg. Zilci rent richting de bal. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Dalma trapt de bal weg van het doel. Diyadin kopt de bal weg. Klungelig pakt Cundalı de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sütlü rent richting de bal. Cüreklibatur verovert de bal door een tackle van achteren. Cüreklibatur met een sublieme pass. Coşkun rent richting de bal. Coşkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumy FC - Th3Up FC 1:0

81e minuut.
Cüreklibatur is nu in balbezit. Cüreklibatur met een sublieme pass. Özergin heeft problemen om de bal te vangen. Coşkun rent richting de bal. Coşkun haalt uit met een fantastische trap. Ercin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci geeft een lange en hoge pass. Sucu heeft problemen om de bal te vangen. Cundalı rent richting de bal. Cundalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumy FC - Th3Up FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumy FC 59%, Th3Up FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumy FC - Th3Up FC 1:1