Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ İstanbul United
2f Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19.8
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Ayrancı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayverdi komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Kördüğüm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mengenli met de inworp. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Scherling met een sublieme pass. Atabay heeft problemen om de bal te vangen. Atabay met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Halker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ayverdi heeft problemen om de bal te vangen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kördüğüm rent richting de bal. Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 1:0

19e minuut.
Inworp. Atabay met de inworp. Scherling speelt de bal door. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 2:0

24e minuut.
Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea geeft een hoge lob. Tabakçı rent richting de bal. Tabakçı passt de bal zonder na te denken. Bordemir geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sevginoğlu met een sublieme pass. Atabay is nu in balbezit. Atabay passt de bal in één keer door. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 3:0

27e minuut.
Kördüğüm rent richting de bal. Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sajid probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Halker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Habelski passt de bal met de wreef. Sajid rent richting de bal. Kördüğüm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sajid raakt geblesseerd tijdens het duel. Sajid kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 4:0

33e minuut.
Habelski probeert naar een medespeler te passen. Atabay rent richting de bal. Atabay geeft een lange en hoge pass. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Scherling de bal. Scherling met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Halker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Atabay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bordemir de bal. Sajid rent richting de bal. Bosnić rent richting de bal. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Halker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bosnić kopt de bal weg. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid onderschept slim de pass. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 5:0

42e minuut.
Scherling rent richting de bal. Scherling passt de bal met de wreef. Çeşmeci rent richting de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 6:0

44e minuut.
Utkun is nu in balbezit. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 40%, İstanbul United 60%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 6:0

47e minuut.
Bordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordemir passt de bal met de wreef. Jakubczyk geeft een hoge lob. Sajid controleert de bal met de borst. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 7:0

50e minuut.
Tabakçı kopt de bal weg. Marangoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz speelt de bal door. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mengenli passt de bal zonder na te denken. Çeşmeci is nu in balbezit. Sajid onderschept slim de pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kördüğüm de bal. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 8:0

56e minuut.
Habelski geeft een hoge lob. Bosnić is nu in balbezit. Çeşmeci is nu in balbezit. Sajid rent richting de bal. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 9:0

58e minuut.
Scherling speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić passt de bal zonder na te denken. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Atabay heeft problemen om de bal te vangen. Atabay geeft de bal voor. Tabakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Halker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Halker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 10:0

63e minuut.
Sevginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay verovert de bal door een tackle van achteren. Atabay passt de bal in één keer door. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 11:0

67e minuut.
Sajid is nu in balbezit. Sajid passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sevginoğlu de bal onder controle te krijgen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Scherling is nu in balbezit. Scherling passt de bal zonder na te denken. Çeşmeci is nu in balbezit. Bosnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Scherling geeft een lange en hoge pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić geeft de bal voor. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 28%, İstanbul United 72%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - İstanbul United 11:0