Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LEHONES Sumy FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Tunalılar passt de bal met de wreef. Alptekin rent richting de bal. Coşkun is nu in balbezit. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Eder rent richting de bal. Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu passt de bal zonder na te denken. Yak rent richting de bal. Yak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eder rent richting de bal. Eder geeft een lange en hoge pass. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç rent richting de bal. Tokaç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşinç onderschept slim de pass. Ekşinç probeert naar een medespeler te passen. Tunalılar is nu in balbezit. Tunalılar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boyar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sucu met de inworp. Üçok is nu in balbezit. Üçok geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coşkun rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Üçok zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cihan rent richting de bal. Boyar verovert de bal door een tackle van achteren. Boyar passt de bal zonder na te denken. Yak rent richting de bal. Yak draait met de bal, schiet en ... Taşkıran bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekşinç neemt de hoekschop. Yak rent richting de bal. Yak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LEHONES 39%, Sumy FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LEHONES - Sumy FC 0:0

48e minuut.
Tunalılar is nu in balbezit. Diyadin is nu in balbezit. Tunalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalılar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Üçok speelt de bal door. Çimdik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LEHONES - Sumy FC 0:1

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Türkoğlu niet meer kan verder spelen. Bildiren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LEHONES 41%, Sumy FC 59%.
FC LEHONES - Sumy FC 0:1