Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
15TEMMUZSEHİTLERİ Yoldaş Spor
2f Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 18.3
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atabay met de inworp. Scherling met een sublieme pass. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Canalan rent richting de bal. Scherling onderschept slim de pass. Scherling passt de bal zonder na te denken. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Atabay is nu in balbezit. Atabay passt de bal met de wreef. Bosnić speelt de bal door. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 1:0

12e minuut.
Erarslan heeft problemen om de bal te vangen. Erarslan met een sublieme pass. Kanal rent richting de bal. Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sajid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kanal is nu in balbezit. Kanal speelt de bal door. Daar is Canalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habelski is nu in balbezit. Habelski haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Beşok rent richting de bal. Jakubczyk onderschept slim de pass. Jakubczyk geeft een lange en hoge pass. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mengenli neemt de hoekschop. Bosnić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Grecea geeft een hoge lob. Inworp. Erutku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beşok is nu in balbezit. Beşok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Habelski passt de bal met de wreef. Scherling is nu in balbezit. Scherling met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Atabay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scherling speelt de bal door. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ... Şanlıata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 2:0

28e minuut.
Canalan onderschept slim de pass. Canalan met een sublieme pass. Çeviker is nu in balbezit. Bosnić verovert de bal door een tackle van achteren. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 3:0

32e minuut.
Atabay met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Oltacı de bal onder controle te krijgen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel. Çeviker probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Atasay controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mengenli zal de hoekschop nemen. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 4:0

39e minuut.
Şanlıata trapt de bal weg van het doel. Atabay kopt de bal weg. Kanal heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Şanlıata met een sublieme pass. Habelski rent richting de bal. Habelski geeft de bal voor. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Atasay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atabay met een snelle inworp. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 31%, Yoldaş Spor 69%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 5:0

46e minuut.
Atabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabay geeft een lange en hoge pass. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 6:0

47e minuut.
Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan geeft de bal voor. Akaslan heeft problemen om de bal te vangen. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanal passt de bal in één keer door. Scherling speelt de bal door. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 7:0

53e minuut.
Kanal probeert naar een medespeler te passen. Scherling probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 8:0

54e minuut.
Erarslan met een sublieme pass. Daar is Beşok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ... Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Habelski passt de bal in één keer door. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić passt de bal met de wreef. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Habelski speelt de bal door. Daar is Mengenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengenli probeert naar een medespeler te passen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 9:0

60e minuut.
Kanal is nu in balbezit. Sajid onderschept slim de pass. Sajid heeft problemen om de bal te vangen. Sajid draait met de bal, schiet en ... Şanlıata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 10:0

63e minuut.
Mengenli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habelski probeert naar een medespeler te passen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Çeviker geeft een hoge lob. Habelski kopt de bal weg. Akaslan heeft problemen om de bal te vangen. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şanlıata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherling verovert de bal door een tackle van achteren. Scherling geeft een hoge lob. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Canalan rent richting de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić geeft de bal voor. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kanal probeert de bal aan de voet te houden. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çeviker de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 11:0

78e minuut.
Sajid is nu in balbezit. Sajid geeft een hoge lob. Oltacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Canalan geeft een hoge lob. Inworp. Mengenli met een snelle inworp. Sajid rent richting de bal. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 12:0

85e minuut.
Klungelig pakt Bosnić de bal. Çeviker rent richting de bal. Bosnić onderschept slim de pass. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 13:0

87e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić speelt de bal door. Sajid is nu in balbezit. Sajid haalt uit met een fantastische trap. Şanlıata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mengenli kan de bal niet met de borst controleren. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski speelt de bal door. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 15TEMMUZSEHİTLERİ 17%, Yoldaş Spor 83%.
15TEMMUZSEHİTLERİ - Yoldaş Spor 13:0