Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANKARA FK Sumy FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Eder geeft de bal voor. Özenginer kopt de bal weg. Söğüt probeert de bal aan de voet te houden. Tokaç is nu in balbezit. Tokaç haalt uit met een fantastische trap. Kahveci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sucu geeft de bal voor. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coşkun krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tokaç rent richting de bal. Coşkun is nu in balbezit. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç haalt uit met een fantastische trap. Kahveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANKARA FK - Sumy FC 0:1

25e minuut.
Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Eldem rent richting de bal. Eldem met een sublieme pass. Karayağız is nu in balbezit. Karayağız draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Solel rent richting de bal. Tokaç is nu in balbezit. Tokaç passt de bal in één keer door. Üçok geeft de bal voor. Coşkun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Söğüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç probeert naar een medespeler te passen. Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 52%, Sumy FC 48%.
ANKARA FK - Sumy FC 0:1

47e minuut.
Eldem rent richting de bal. Baturalp geeft een lange en hoge pass. Coşkun is nu in balbezit. Coşkun schiet op doel. Kahveci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Atan rent richting de bal. Atan geeft een lange en hoge pass. Karayağız met een sublieme pass. Eldem rent richting de bal. Eldem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Söğüt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gürkan de bal onder controle te krijgen. Çukurcalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurcalı haalt uit met een fantastische trap. Dalma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin rent richting de bal. Bulutsuz begaat een overtreding. Bulutsuz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Baturalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldem is nu in balbezit. Eldem passt de bal zonder na te denken. Karayağız rent richting de bal. Karayağız draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANKARA FK 59%, Sumy FC 41%.
ANKARA FK - Sumy FC 0:1