Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoldaş Spor Th3Up FC
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Sütlü met een sublieme pass. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Cundalı onderschept slim de pass. Cundalı draait met de bal, schiet en ... Çeviker probeert de bal aan de voet te houden. Şanlıata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kanal is nu in balbezit. Tunaboylu rent richting de bal. Tunaboylu geeft de bal voor. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoldaş Spor - Th3Up FC 0:1

31e minuut.
Zilci is nu in balbezit. Zilci draait met de bal, schiet en ... Çeviker met een sublieme pass. Kolbaşı is nu in balbezit. Kolbaşı draait met de bal, schiet en ... Şanlıata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oltacı de bal. Numanoğlu rent richting de bal. Numanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoldaş Spor 69%, Th3Up FC 31%.
Yoldaş Spor - Th3Up FC 0:1

47e minuut.
Kolbaşı met een sublieme pass. Cundalı probeert de bal met de borst te controleren. Zilci speelt de bal door. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tunaboylu rent richting de bal. Tunaboylu speelt de bal door. Atasay rent richting de bal. Zilci rent richting de bal. Zilci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sütlü met een sublieme pass. Hacıyatmaz is nu in balbezit. Cundalı onderschept slim de pass. Zilci rent richting de bal. Zilci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zilci speelt de bal door. Cundalı is nu in balbezit. Kanal is nu in balbezit. Cundalı onderschept slim de pass. Cundalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sütlü passt de bal zonder na te denken. Tunaboylu heeft problemen om de bal te vangen. Tunaboylu probeert naar een medespeler te passen. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kolbaşı passt de bal in één keer door. Zilci is nu in balbezit. Canalan is nu in balbezit. Zilci onderschept slim de pass. Zilci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoldaş Spor - Th3Up FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoldaş Spor 65%, Th3Up FC 35%.
Yoldaş Spor - Th3Up FC 0:2