Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor Yeni Malatya
v321 Tactiek Türkiyem
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Moustakidis geeft een hoge lob. Büyükgöz is nu in balbezit. Delicati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Büyükgöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moustakidis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ötmez geeft een lange en hoge pass. Rollin kopt de bal weg. Süllü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Furnea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Moustakidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Delicati de bal. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Furnea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Furnea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Soncino geeft de bal voor. Büyükgöz kopt de bal weg. Klungelig pakt Vameşu de bal. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel. Furnea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatzakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán rent richting de bal. Roldán geeft een lange en hoge pass. Clemente krijgt zijn hoofd ertegen. Antoniazzo bokst de bal weg.

39e minuut.
Soncino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alli. Soncino raakt geblesseerd tijdens het duel. Rózga met een snel genomen vrije trap. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Yeni Malatya 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 54%, Yeni Malatya 46%.
mahirspor - Yeni Malatya 0:1

47e minuut.
Alli onderschept slim de pass. Alli speelt de bal door. Rózga is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahirspor - Yeni Malatya 1:1

64e minuut.
Tokdemir kopt de bal weg. Vameşu met een sublieme pass. Süllü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel. Furnea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Erdin de bal. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin maakt een afschuwelijke overtreding. Erdin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Yutkun is nu in balbezit. Yutkun geeft een lange en hoge pass. Rollin kopt de bal weg. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Tokdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis geeft de bal voor. Rollin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Erdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yutkun begaat een overtreding. Erdin raakt geblesseerd tijdens het duel. Vameşu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Akköprü de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Yeni Malatya 2:1

82e minuut.
Süllü geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ötmez de bal onder controle te krijgen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. Antoniazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Yeni Malatya 3:1

86e minuut.
Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis met een sublieme pass. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soncino zal de hoekschop nemen. Büyükgöz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 56%, Yeni Malatya 44%.
mahirspor - Yeni Malatya 3:1