Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya mahirspor
Türkiyem Tactiek v32
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Alli speelt de bal door. Clemente is nu in balbezit. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente draait met de bal, schiet en ... Boczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - mahirspor 0:1

23e minuut.
Şahbazlı geeft de bal voor. Topaloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Moustakidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moustakidis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilgin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gün is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topaloğlu met een snel genomen vrije trap. Boháček probeert de bal met de borst te controleren. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. Özbilgin rent richting de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - mahirspor 0:2

42e minuut.
Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli passt de bal in één keer door. Chatzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzakis geeft de bal voor. Gün maakt een snoekduik en kopt de bal. Boczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 59%, mahirspor 41%.
Yeni Malatya - mahirspor 0:2

46e minuut.
Alli kopt de bal weg. Şahbazlı heeft problemen om de bal te vangen. Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis geeft de bal voor. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - mahirspor 0:3

52e minuut.
Soncino onderschept slim de pass. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis met een sublieme pass. Sabolčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolčik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - mahirspor 1:3

66e minuut.
Boháček met de inworp. Vameşu rent richting de bal. Moustakidis begaat een overtreding. Moustakidis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Sabolčik kopt de bal weg. Dombai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topaloğlu. Topaloğlu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki passt de bal zonder na te denken. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel. Boczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - mahirspor 1:4

87e minuut.
Chatzakis met de inworp. Topaloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şahbazlı de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 57%, mahirspor 43%.
Yeni Malatya - mahirspor 1:4