Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunus GÜCÜ KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
yunusgücü Tactiek Krb
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Essama kopt de bal weg. Daar is Eseryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nemətov rent richting de bal. Nemətov passt de bal zonder na te denken. De Cesare rent richting de bal. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rodoper geeft de bal voor. Inworp. Nemətov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

31e minuut.
Karakaş is nu in balbezit. Karakaş speelt de bal door. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mazzotti heeft problemen om de bal te vangen. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel. Bükehan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 57%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 43%.
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

52e minuut.
Mazzotti geeft een hoge lob. Güvez geeft de bal voor. Tunaboyu kopt de bal weg. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone schiet op doel. Ohaegbu bokst de bal weg. Ohaegbu probeert naar een medespeler te passen. Lasota kopt de bal weg. Klungelig pakt Ay de bal. Essama rent richting de bal. Essama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Erciyes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ülkü de bal. Ülkü passt de bal in één keer door. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kınay rent richting de bal. Kınay speelt de bal door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone haalt uit met een fantastische trap. Ohaegbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:2

68e minuut.
De Cesare controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rodoper maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tunaboyu kopt de bal weg. Langone is nu in balbezit. Langone draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Eseryiğit geeft de bal voor. Inworp. Nemətov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Güvez kan de bal niet met de borst controleren. Karakaş speelt de bal door. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Paal!

78e minuut.
Nagypál geeft een hoge lob. Daar is Lasota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasota met een sublieme pass. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay passt de bal zonder na te denken. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel. Ohaegbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:2

82e minuut.
Bacceliere komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere passt de bal in één keer door. Erciyes geeft een hoge lob. Daar is Peryt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peryt haalt uit met een fantastische trap. Bükehan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... Bükehan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Truhlář komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Karakaş met een sublieme pass. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu passt de bal zonder na te denken. Langone rent richting de bal. Langone draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 50%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yunus GÜCÜ - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:2