Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU yunus GÜCÜ
Krd Tactiek yunusgücü
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 46.6
goed Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Bilgin rent richting de bal. Bilgin geeft de bal voor. Langone kopt de bal weg. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft een lange en hoge pass. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Bükehan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mazzotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bükehan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bacceliere probeert naar een medespeler te passen. Lasota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eseryiğit. Eseryiğit krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Galica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lasota de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagypál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasota geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bilgin heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare rent richting de bal. Bilgin begaat een overtreding. Bilgin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nagypál passt de bal in één keer door. Langone is nu in balbezit. Truhlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu onderschept slim de pass. Tunaboyu schiet op doel. Ohaegbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Văn Lương rent richting de bal. Karakaş verovert de bal door een tackle van achteren. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu schiet op doel. Ohaegbu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - yunus GÜCÜ 0:1

36e minuut.
Truhlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu onderschept slim de pass. Tunaboyu probeert naar een medespeler te passen. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov passt de bal zonder na te denken. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 49%, yunus GÜCÜ 51%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - yunus GÜCÜ 0:1

47e minuut.
Karakaş passt de bal in één keer door. Tunaboyu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacceliere. Bacceliere krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bükehan speelt de bal door. Karakaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Truhlář de bal. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Langone rent richting de bal. Galica onderschept slim de pass. Galica geeft een lange en hoge pass. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Bükehan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Văn Lương geeft een lange en hoge pass. Nagypál kopt de bal weg. Eseryiğit probeert de bal aan de voet te houden. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ülkü speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu met een sublieme pass. Kınay is nu in balbezit. Kınay schiet op doel. Ohaegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft een lange en hoge pass. Rodoper heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Mazzotti de bal. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere passt de bal in één keer door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel. Bükehan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Eseryiğit geeft de bal voor. Inworp. Nagypál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 53%, yunus GÜCÜ 47%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - yunus GÜCÜ 0:1