Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seref Trabzonspor Yc
Normal Tactiek 352
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Moliński kopt de bal weg. Claeys is nu in balbezit. Özartunç maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Özartunç moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Özartunç schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Claeys raakt geblesseerd tijdens het duel. Soczewka met een snel genomen vrije trap. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hunlu onderschept slim de pass. Soczewka kan de bal niet met de borst controleren. Soczewka speelt de bal door. Claeys is nu in balbezit. Claeys draait met de bal, schiet en ... Yağmurca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Claeys verovert de bal door een tackle van achteren. Claeys passt de bal in één keer door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ... Közalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gruber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usluer. Gruber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seferoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Kalinov met een snelle inworp. Montoya Gómez is nu in balbezit. Montoya Gómez geeft een lange en hoge pass. Claeys krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Trabzonspor Yc 0:1

17e minuut.
Yeşilsönmez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalinov met een snelle inworp. Moliński rent richting de bal. Moliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gruber kopt de bal weg. Daar is Seferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas probeert naar een medespeler te passen. Montoya Gómez geeft een lange en hoge pass. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Trabzonspor Yc 0:2

36e minuut.
Seferoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijas met de inworp. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys geeft de bal voor. Yağmurca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Trabzonspor Yc 0:3

39e minuut.
Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczewka probeert naar een medespeler te passen. Fijas speelt de bal door. Moliński rent richting de bal. Moliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 73%, Trabzonspor Yc 27%.
seref - Trabzonspor Yc 0:3

56e minuut.
Seferoğlu met een sublieme pass. Yeşilsönmez heeft problemen om de bal te vangen. Közalan probeert naar een medespeler te passen. Claeys rent richting de bal. Claeys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Trabzonspor Yc 0:4

61e minuut.
Inworp. Ćmikiewicz met de inworp. Fijas speelt de bal door. Claeys rent richting de bal. Claeys geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kalinov met de inworp. Montoya Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Kalinov geeft een lange en hoge pass. Claeys is nu in balbezit. Claeys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Seferoğlu de bal onder controle te krijgen. Fijas geeft de bal voor. Kalinov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gruber kopt de bal weg. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinov probeert naar een medespeler te passen. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 91%, Trabzonspor Yc 9%.
seref - Trabzonspor Yc 0:4