Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evranspor seref
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Közalan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çölaşan met een snelle inworp. Ölker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tavacı onderschept slim de pass. Usluer rent richting de bal. Tavacı rent richting de bal. Usluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baloğlu met een snelle inworp. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer onderschept slim de pass. Usluer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 42%, seref 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
evranspor - seref 0:0

59e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu passt de bal met de wreef. Yeşilsönmez rent richting de bal. Ölker onderschept slim de pass. Ölker geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - seref 1:0

65e minuut.
Zincirkıran rent richting de bal. Yurdakul is nu in balbezit. Met opzet legt Zincirkıran zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zincirkıran naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Tavacı rent richting de bal. Tavacı passt de bal met de wreef. Alptek is nu in balbezit. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
evranspor - seref 1:1

79e minuut.
Yağcılar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ölker. Yağcılar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yağcılar met een snel genomen vrije trap. Ülkü heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer is nu in balbezit. Usluer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tavacı is nu in balbezit. Usluer is nu in balbezit. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 41%, seref 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
evranspor - seref 1:1