Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
v32 Tactiek Krb
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 45.2
formidable Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Clemente onderschept slim de pass. Clemente met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Csobánki rent richting de bal. Csobánki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Csobánki de bal. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti passt de bal in één keer door. Essama is nu in balbezit. Essama geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Delicati onderschept slim de pass. Uzunkalan speelt de bal door. Delicati geeft een hoge lob. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Văn Lương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Lương geeft de bal voor. Delicati geeft de bal voor. Campos Viegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Viegas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alli is nu in balbezit. Alli passt de bal met de wreef. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki verovert de bal door een tackle van achteren. Csobánki schiet op doel. Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Alimoğlu onderschept slim de pass. Alimoğlu geeft een hoge lob. Galica controleert de bal met de borst. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki haalt uit met een fantastische trap. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 37%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:0

48e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Vameşu geeft een hoge lob. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

51e minuut.
Chatzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Erdin rent richting de bal. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente schiet op doel. Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clemente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0

54e minuut.
Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Erdin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galica. Erdin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Erdin kan niet meer verder spelen. Gün komt het veld opgelopen. Chatzakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clemente maakt een snoekduik en kopt de bal. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski passt de bal in één keer door. Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Cesare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:1

64e minuut.
Mazzotti kopt de bal weg. Śmiecikowski rent richting de bal. Śmiecikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csobánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csobánki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 3:1

65e minuut.
Văn Lương met een sublieme pass. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál geeft een lange en hoge pass. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 4:1

70e minuut.
Mazzotti is nu in balbezit. De Cesare rent richting de bal. Essama is nu in balbezit. Essama haalt uit met een fantastische trap. Furnea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 4:2

72e minuut.
Văn Lương geeft een lange en hoge pass. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Clemente maakt een snoekduik en kopt de bal. Gün krijgt zijn hoofd ertegen. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 5:2

78e minuut.
De Cesare passt de bal met de wreef. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti passt de bal in één keer door. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 5:3

78e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Vameşu rent richting de bal. Vameşu passt de bal in één keer door. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Chatzakis geeft een hoge lob. Gün kopt de bal weg. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 6:3

89e minuut.
Vameşu heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vameşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vameşu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Campos Viegas probeert de bal met de borst te controleren. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Inworp. Chatzakis met de inworp. Alli rent richting de bal. Alli geeft een lange en hoge pass. Gün maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 39%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 61%.
mahirspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 6:3