Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU mahirspor
Krd Tactiek v32
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Clemente passt de bal in één keer door. Chatzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzakis met een sublieme pass. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu bokst de bal weg.

8e minuut.
Vameşu speelt de bal door. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki passt de bal met de wreef. Gün is nu in balbezit. Gün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bacceliere met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roldán. Roldán krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Văn Lương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gün is nu in balbezit. Campos Viegas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campos Viegas krijgt een gele kaart. Gün raakt geblesseerd tijdens het duel. Csobánki neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:1

21e minuut.
Clemente passt de bal in één keer door. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương begaat een overtreding. Gün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csobánki wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:2

25e minuut.
Campos Viegas passt de bal zonder na te denken. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti passt de bal in één keer door. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Galica probeert naar een medespeler te passen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov passt de bal met de wreef. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Furnea bokst de bal weg.

44e minuut.
Roldán kopt de bal weg. Nagypál rent richting de bal. Chatzakis onderschept slim de pass. Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Clemente maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 55%, mahirspor 45%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:2

46e minuut.
Gün speelt de bal door. Daar is Csobánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ohaegbu trapt de bal weg van het doel. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki passt de bal zonder na te denken. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Uzunkalan is nu in balbezit. Uzunkalan geeft een lange en hoge pass. Galica is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:3

66e minuut.
Śmiecikowski is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Csobánki rent richting de bal. Csobánki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galica de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:4

69e minuut.
Nagypál geeft een hoge lob. Vameşu kopt de bal weg. Văn Lương heeft problemen om de bal te vangen. Gün rent richting de bal. Gün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bacceliere met een sublieme pass. Campos Viegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gün krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Alli onderschept slim de pass. Alli probeert naar een medespeler te passen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 62%, mahirspor 38%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - mahirspor 0:5