Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray S.K 1905 seref
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tunçboyalı draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adıgüzel neemt de hoekschop. Akköprü kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eral met een harde bal richting middenveld. Akköprü kopt de bal weg. Altınkapı rent richting de bal. Altınkapı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Akköprü met een sublieme pass. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı met een sublieme pass. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez is nu in balbezit. Görmez speelt de bal door. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Usluer probeert naar een medespeler te passen. Hunlu kan de bal niet met de borst controleren. Usluer probeert naar een medespeler te passen. Tavacı rent richting de bal. Tavacı schiet op doel. İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tavacı kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alaca met een sublieme pass. Görmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Görmez geeft een lange en hoge pass. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yurdakul onderschept slim de pass. Tunçboyalı onderschept slim de pass. Görmez probeert naar een medespeler te passen. Altınkapı rent richting de bal. Altınkapı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 37%, seref 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray S.K 1905 - seref 0:0

65e minuut.
Inworp. Alaca met een snelle inworp. Görmez speelt de bal door. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Tunçboyalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçboyalı probeert naar een medespeler te passen. Bigalı is nu in balbezit. Altınkapı onderschept slim de pass. Altınkapı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - seref 1:0

84e minuut.
Yeşilsönmez is nu in balbezit. Akköprü onderschept slim de pass. Akköprü geeft de bal voor. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkapı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Adıgüzel rent richting de bal. Yurdakul is nu in balbezit. Yurdakul passt de bal in één keer door. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yurdakul rent richting de bal. Yurdakul geeft een hoge lob. Yazgan is nu in balbezit. Tavacı onderschept slim de pass. Tavacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray S.K 1905 - seref 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 52%, seref 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray S.K 1905 - seref 1:1