Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor Yc evranspor
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Gruber onderschept slim de pass. Gruber passt de bal met de wreef. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ülkü de bal onder controle te krijgen. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Claeys is nu in balbezit. Claeys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - evranspor 1:0

7e minuut.
Błoch geeft een hoge lob. Fijas speelt de bal door. Kalinov speelt de bal door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński schiet op doel. De bal raakt de paal. Kırkalmaz bokst de bal weg.

9e minuut.
Gruber kopt de bal weg. Haspolatkan heeft problemen om de bal te vangen. Kalinov rent richting de bal. Kalinov geeft een hoge lob. Claeys maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gruber onderschept slim de pass. Gruber probeert de bal met de borst te controleren. Gruber met een sublieme pass. Moliński rent richting de bal. Moliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gruber rent richting de bal. Montoya Gómez is nu in balbezit. Montoya Gómez passt de bal met de wreef. Daar is Claeys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claeys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kırkalmaz trapt de bal weg. Ölker kopt de bal weg. Tokatlıoğlu is nu in balbezit. Moliński onderschept slim de pass. Moliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 16%, evranspor 84%.
Trabzonspor Yc - evranspor 1:0

53e minuut.
Haspolatkan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalinov de bal. Kalinov speelt de bal door. Montoya Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya Gómez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kalinov is nu in balbezit. Kalinov met een sublieme pass. Montoya Gómez probeert naar een medespeler te passen. Claeys rent richting de bal. Claeys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fijas neemt de hoekschop. Ülkü heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - evranspor 2:0

61e minuut.
Claeys met een sublieme pass. Daar is Montoya Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya Gómez probeert naar een medespeler te passen. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kalinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Claeys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya Gómez is nu in balbezit. Montoya Gómez draait met de bal, schiet en ... Ülkü probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - evranspor 3:0

80e minuut.
Soczewka is nu in balbezit. Soczewka geeft de bal voor. Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński is nu in balbezit. Moliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 15%, evranspor 85%.
Trabzonspor Yc - evranspor 3:0