Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya Trabzonspor Yc
Türkiyem Tactiek 352
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 38.7
matig Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Inworp. Sükösd met een snelle inworp. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft een hoge lob. Soncino maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Soncino is nu in balbezit. Soncino passt de bal in één keer door. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötmez begaat een overtreding. Claeys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soczewka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 0:1

32e minuut.
Bolling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćmikiewicz is nu in balbezit. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Soncino is nu in balbezit. Soncino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 1:1

44e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Czerniec passt de bal met de wreef. Delmotte is nu in balbezit. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 35%, Trabzonspor Yc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 1:1

46e minuut.
Fijas passt de bal zonder na te denken. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys onderschept slim de pass. Fijas rent richting de bal. Fijas geeft een hoge lob. Râpanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijas met de inworp. Claeys geeft de bal voor. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 1:2

49e minuut.
Dombai speelt de bal door. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino is nu in balbezit. Moustakidis met een sublieme pass. Dombai geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Delmotte passt de bal in één keer door. Czerniec rent richting de bal. Czerniec passt de bal zonder na te denken. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 2:2

76e minuut.
Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soncino de bal. Soncino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bolling bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino onderschept slim de pass. Soncino passt de bal in één keer door. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Gruber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino passt de bal zonder na te denken. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Czerniec met een sublieme pass. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 47%, Trabzonspor Yc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - Trabzonspor Yc 2:2