Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor seref
v32 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 17.5
outstanding Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gün is nu in balbezit. Gün met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap. Eral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 1:0

4e minuut.
Alptek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csobánki met een sublieme pass. Gün rent richting de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gün is nu in balbezit. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün is nu in balbezit. Csobánki rent richting de bal. Csobánki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 2:0

15e minuut.
Gün rent richting de bal. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki passt de bal in één keer door. Gün rent richting de bal. Gün draait met de bal, schiet en ... Eral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Clemente probeert de bal aan de voet te houden. Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente is nu in balbezit. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 3:0

21e minuut.
Alli met een snelle inworp. Alimoğlu geeft een lange en hoge pass. Clemente is nu in balbezit. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu is nu in balbezit. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu geeft de bal voor. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 4:0

26e minuut.
Tabu probeert naar een medespeler te passen. Yurdakul heeft problemen om de bal te vangen. Csobánki rent richting de bal. Csobánki draait met de bal, schiet en ... Eral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 5:0

29e minuut.
Alptek is nu in balbezit. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán speelt de bal door. Alli geeft een lange en hoge pass. Gün springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 6:0

30e minuut.
Topaloğlu rent richting de bal. Csobánki rent richting de bal. Csobánki passt de bal in één keer door. Gün is nu in balbezit. Gün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alimoğlu passt de bal in één keer door. Süllü bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllü geeft de bal voor. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün passt de bal in één keer door. Topaloğlu geeft een lange en hoge pass. Clemente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 7:0

35e minuut.
Usluer probeert naar een medespeler te passen. Yeşilsönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilsönmez passt de bal zonder na te denken. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Eral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Tabu kopt de bal weg. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. Bigalı probeert de bal aan de voet te houden. Eral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 8:0

38e minuut.
Alli met de inworp. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki speelt de bal door. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 9:0

39e minuut.
Csobánki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clemente de bal. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki onderschept slim de pass. Csobánki haalt uit met een fantastische trap. Eral bokst de bal weg. Klungelig pakt Bigalı de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 10:0

41e minuut.
Chatzakis met een sublieme pass. Alimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Clemente geeft een lange en hoge pass. Gün springt en kopt de bal. Eral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatzakis. Tavacı raakt geblesseerd tijdens het duel. Yurdakul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Topaloğlu kopt de bal weg. Gün rent richting de bal. Gün haalt uit met een fantastische trap. Eral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 19%, seref 81%.
mahirspor - seref 11:0

46e minuut.
Alli onderschept slim de pass. Alli geeft een hoge lob. Daar is Bigalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. Eral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gün is nu in balbezit. Gün haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tabu onderschept slim de pass. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal met de wreef. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Alli probeert de bal met de borst te controleren. Alli met een sublieme pass. Gün is nu in balbezit. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alli neemt de hoekschop. Gün maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alptek rent richting de bal. Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis geeft de bal voor. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Eral bokst de bal weg.

59e minuut.
Süllü verovert de bal door een tackle van achteren. Süllü geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bigalı de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Gün heeft problemen om de bal te vangen. Gün passt de bal met de wreef. Csobánki rent richting de bal. Csobánki schiet op doel. Eral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 12:0

62e minuut.
Csobánki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente passt de bal zonder na te denken. Alli heeft problemen om de bal te vangen. Alli geeft een lange en hoge pass. Eral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Alli passt de bal zonder na te denken. Alimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu rent richting de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Csobánki passt de bal zonder na te denken. Eral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hunlu de bal. Csobánki rent richting de bal. Csobánki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alimoğlu is nu in balbezit. Alimoğlu geeft een lange en hoge pass. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 13:0

77e minuut.
Topaloğlu speelt de bal door. Clemente rent richting de bal. Clemente met een sublieme pass. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 14:0

80e minuut.
Chatzakis speelt de bal door. Alimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu speelt de bal door. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki haalt uit met een fantastische trap. Eral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 15:0

82e minuut.
Gün met een sublieme pass. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 16:0

84e minuut.
Csobánki rent richting de bal. Daar is Csobánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csobánki met een sublieme pass. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Yeşilsönmez geeft een hoge lob. Chatzakis is nu in balbezit. Chatzakis passt de bal met de wreef. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - seref 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 16%, seref 84%.
mahirspor - seref 17:0