Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray S.K 1905 KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Normal Tactiek Krb
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Mazzotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. Essama rent richting de bal. Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov geeft een hoge lob. Lasota geeft een lange en hoge pass. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Essama rent richting de bal. Essama schiet op doel. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

6e minuut.
Altınkapı verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti onderschept slim de pass. Mazzotti passt de bal met de wreef. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlkadım speelt de bal door. Essama kopt de bal weg. Lasota heeft problemen om de bal te vangen. Lasota geeft een hoge lob. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Essama passt de bal met de wreef. De Cesare rent richting de bal. Görmez rent richting de bal. Mazzotti onderschept slim de pass. Mazzotti draait met de bal, schiet en ... İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Essama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

9e minuut.
Akköprü probeert naar een medespeler te passen. Yediyüz probeert naar een medespeler te passen. Yedigenç is nu in balbezit. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare draait met de bal, schiet en ... İlkadım bokst de bal weg. Essama is nu in balbezit. Essama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Yedigenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedigenç geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Essama springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mazzotti speelt de bal door. Yedigenç is nu in balbezit. Essama verovert de bal door een tackle van achteren. Essama schiet op doel. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Akdoğan rent richting de bal. Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Lasota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Essama de bal. Essama geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:3

24e minuut.
Lasota met een sublieme pass. Nemətov met een sublieme pass. Yedigenç rent richting de bal. Essama verovert de bal door een tackle van achteren. Essama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:4

25e minuut.
Mazzotti onderschept slim de pass. Mazzotti passt de bal met de wreef. Akköprü rent richting de bal. Essama verovert de bal door een tackle van achteren. Essama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:5

29e minuut.
Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương geeft een hoge lob. Alaca kan de bal niet met de borst controleren. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Adıgüzel rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov probeert naar een medespeler te passen. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Cesare heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:6

39e minuut.
Inworp. Lasota met de inworp. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti geeft een hoge lob. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Altınkapı kopt de bal weg. Campos Viegas is nu in balbezit. Campos Viegas speelt de bal door. Essama is nu in balbezit. Essama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:7

45e minuut.
Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov probeert naar een medespeler te passen. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 85%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 15%.
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:7

47e minuut.
Adıgüzel is nu in balbezit. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov geeft een hoge lob. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti speelt de bal door. Essama is nu in balbezit. Essama schiet op doel. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:8

55e minuut.
Essama heeft problemen om de bal te vangen. Essama passt de bal in één keer door. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Văn Lương passt de bal met de wreef. Mazzotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Essama de bal. Essama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:9

60e minuut.
Essama passt de bal in één keer door. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti haalt uit met een fantastische trap. İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Truhlář komt het veld opgelopen. Lasota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yedigenç geeft een hoge lob. Inworp. Lasota met de inworp. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Cesare is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasota zal de hoekschop nemen. Essama heeft problemen om de bal te vangen. Essama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama geeft de bal voor. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Yazgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Truhlář speelt de bal door. Yazgan is nu in balbezit. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:10

71e minuut.
Yazgan speelt de bal door. Nemətov met een sublieme pass. Mazzotti rent richting de bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacceliere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lasota kan de bal niet met de borst controleren. Lasota probeert naar een medespeler te passen. Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Alaca is nu in balbezit. Alaca geeft de bal voor. Inworp. Nemətov met een snelle inworp. Peryt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Śmiecikowski probeert de bal met de borst te controleren. Tunçboyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçboyalı geeft de bal voor. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yazgan heeft problemen om de bal te vangen. Yedigenç rent richting de bal. Bacceliere verovert de bal door een tackle van achteren. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:11

78e minuut.
Nemətov met een sublieme pass. Bacceliere rent richting de bal. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:12

82e minuut.
Yazgan geeft een hoge lob. Yediyüz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Truhlář de bal onder controle te krijgen. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peryt rent richting de bal. Peryt passt de bal met de wreef. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:13

87e minuut.
Yazgan geeft een hoge lob. Akdoğan kopt de bal weg. Peryt met een sublieme pass. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:14

89e minuut.
De Cesare passt de bal in één keer door. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov met een sublieme pass. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray S.K 1905 81%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 19%.
Galatasaray S.K 1905 - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:14