Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor Trabzonspor Yc
v32 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Süllü met een sublieme pass. Delicati geeft de bal voor. Bolling heeft problemen om de bal te vangen. Gün is nu in balbezit. Gün haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bolling geeft een lange en hoge pass. Inworp. Csobánki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Furnea probeert naar een medespeler te passen. Gün is nu in balbezit. Gün passt de bal zonder na te denken. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ... Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gün heeft problemen om de bal te vangen. Gün geeft de bal voor. Erdin kopt de bal weg. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas met een sublieme pass. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 0:1

36e minuut.
Alli verovert de bal door een tackle van achteren. Alli speelt de bal door. Uzunkalan probeert de bal aan de voet te houden. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Erdin rent richting de bal. Clemente is nu in balbezit. Erdin met een sublieme pass. Gün rent richting de bal. Gün draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mahirspor - Trabzonspor Yc 1:1

43e minuut.
Błoch passt de bal in één keer door. Vameşu met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 35%, Trabzonspor Yc 65%.
mahirspor - Trabzonspor Yc 2:1

46e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin onderschept slim de pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün is nu in balbezit. Gün geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Süllü kopt de bal weg. Montoya Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Csobánki met een sublieme pass. Gün heeft problemen om de bal te vangen. Gün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal in één keer door. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 3:1

55e minuut.
Alli is nu in balbezit. Alli passt de bal met de wreef. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vameşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki passt de bal met de wreef. Erdin rent richting de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Gruber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente rent richting de bal. Clemente met een sublieme pass. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 4:1

72e minuut.
Montoya Gómez is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente geeft een lange en hoge pass. Daar is Gün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gün schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 5:1

74e minuut.
Delicati speelt de bal door. Daar is Alli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinov is nu in balbezit. Alli verovert de bal door een tackle van achteren. Alli geeft de bal voor. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 6:1

78e minuut.
Brandt met een harde bal richting middenveld. Vameşu kopt de bal weg. Gün is nu in balbezit. Gün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Trabzonspor Yc 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 27%, Trabzonspor Yc 73%.
mahirspor - Trabzonspor Yc 7:1