Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor Yc mahirspor
352 Tactiek v32
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Csobánki probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolling bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu schiet op doel. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Süllü verovert de bal door een tackle van achteren. Süllü passt de bal zonder na te denken. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu schiet op doel. Bolling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chatzakis zal de hoekschop nemen. Topaloğlu kopt de bal weg. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - mahirspor 0:1

8e minuut.
Daar is Moliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Gün rent richting de bal. Gün haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ćmikiewicz geeft een lange en hoge pass. Alli kopt de bal weg. Gün probeert de bal aan de voet te houden. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - mahirspor 0:2

28e minuut.
Montoya Gómez kopt de bal weg. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Süllü begaat een overtreding. Süllü krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün passt de bal zonder na te denken. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. Bolling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Csobánki rent richting de bal. Csobánki speelt de bal door. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Gün is nu in balbezit. Gün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Chatzakis met een snelle inworp. Montoya Gómez is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente schiet op doel. Brandt bokst de bal weg. Błoch kopt de bal weg. Daar is Soczewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 64%, mahirspor 36%.
Trabzonspor Yc - mahirspor 0:2

46e minuut.
Soczewka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csobánki met de inworp. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Chatzakis speelt de bal door. Topaloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Błoch rent richting de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ... Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatzakis met een snelle inworp. Alli is nu in balbezit. Alli geeft een lange en hoge pass. Gün maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gün is nu in balbezit. Bolling bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün onderschept slim de pass. Gün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - mahirspor 0:3

59e minuut.
Gruber speelt de bal door. Montoya Gómez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vameşu. Vameşu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gün kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Montoya Gómez de bal onder controle te krijgen. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Fijas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gün rent richting de bal. Gün speelt de bal door. Topaloğlu rent richting de bal. Clemente rent richting de bal. Clemente draait met de bal, schiet en ... Paal! Ćmikiewicz is nu in balbezit. Ćmikiewicz passt de bal in één keer door. Csobánki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki geeft een lange en hoge pass. Topaloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Delicati is nu in balbezit. Delicati geeft een hoge lob. Ćmikiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fijas is nu in balbezit. Csobánki verovert de bal door een tackle van achteren. Csobánki geeft een lange en hoge pass. Clemente kopt de bal weg. Bolling heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 66%, mahirspor 34%.
Trabzonspor Yc - mahirspor 0:3