Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunus GÜCÜ Galatasaray S.K 1905
yunusgücü Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 15.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yedigenç kopt de bal weg. Akköprü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 1:0

7e minuut.
Rodoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodoper speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu schiet op doel. İlkadım werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Yedigenç rent richting de bal. Yedigenç speelt de bal door. Daar is Bilgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgin geeft de bal voor. Görmez onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erciyes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilgin kopt de bal weg. İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karakaş rent richting de bal. Karakaş geeft een hoge lob. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 2:0

23e minuut.
Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazgan is nu in balbezit. Langone onderschept slim de pass. Langone haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu passt de bal met de wreef. Yedigenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tunçboyalı is nu in balbezit. Eseryiğit onderschept slim de pass. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit passt de bal zonder na te denken. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 3:0

39e minuut.
Karakaş passt de bal zonder na te denken. Bilgin rent richting de bal. Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 12%, Galatasaray S.K 1905 88%.
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 3:0

50e minuut.
Yazgan rent richting de bal. Erciyes onderschept slim de pass. Erciyes speelt de bal door. Langone is nu in balbezit. Langone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 4:0

52e minuut.
Erciyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Erciyes geeft een lange en hoge pass. Daar is Yediyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 5:0

55e minuut.
Karakaş speelt de bal door. Daar is Erciyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erciyes probeert naar een medespeler te passen. Langone is nu in balbezit. Langone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 6:0

58e minuut.
Rodoper verovert de bal door een tackle van achteren. Eseryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eseryiğit met een sublieme pass. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 7:0

60e minuut.
Eseryiğit speelt de bal door. Bilgin rent richting de bal. Bilgin geeft een lange en hoge pass. Langone is nu in balbezit. Langone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 8:0

67e minuut.
Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit passt de bal zonder na te denken. Langone is nu in balbezit. Langone draait met de bal, schiet en ... İlkadım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 9:0

70e minuut.
Bilgin met de inworp. Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit passt de bal in één keer door. Langone rent richting de bal. Langone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin passt de bal zonder na te denken. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Langone is nu in balbezit. Langone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Adıgüzel rent richting de bal. Eseryiğit onderschept slim de pass. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bilgin speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eseryiğit speelt de bal door. Langone is nu in balbezit. Langone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Eseryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eseryiğit speelt de bal door. Langone rent richting de bal. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... İlkadım bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 10:0

86e minuut.
Tunaboyu heeft problemen om de bal te vangen. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone passt de bal met de wreef. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 14%, Galatasaray S.K 1905 86%.
yunus GÜCÜ - Galatasaray S.K 1905 11:0