Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU evranspor
Krb Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Açıkgöz is nu in balbezit. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare passt de bal met de wreef. Essama rent richting de bal. Essama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Essama de bal. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti speelt de bal door. Klungelig pakt De Cesare de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 1:0

22e minuut.
Văn Lương speelt de bal door. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti passt de bal in één keer door. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Lasota met een sublieme pass. Ülkü rent richting de bal. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 2:0

30e minuut.
Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Ülkü heeft problemen om de bal te vangen. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 3:0

32e minuut.
Açıkgöz heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare passt de bal zonder na te denken. Essama is nu in balbezit. Essama draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti passt de bal in één keer door. Lasota geeft de bal voor. De Cesare maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 4:0

37e minuut.
Nemətov speelt de bal door. Essama heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 5:0

39e minuut.
İzmirli geeft een hoge lob. Inworp. Lasota met een snelle inworp. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 26%, evranspor 74%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 5:0

49e minuut.
Nagypál geeft een hoge lob. İzmirli heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 6:0

50e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Lasota passt de bal met de wreef. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 7:0

55e minuut.
Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương speelt de bal door. Śmiecikowski geeft een hoge lob. Essama maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 8:0

57e minuut.
Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Lasota geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aydan de bal onder controle te krijgen. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 9:0

58e minuut.
De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti rent richting de bal. Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Essama rent richting de bal. Essama draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz bokst de bal weg.

59e minuut.
De Cesare is nu in balbezit. De Cesare geeft de bal voor. Essama rent richting de bal. Essama schiet op doel. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Truhlář komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Aydan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasota met de inworp. Essama controleert de bal met de borst. Essama geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mazzotti met een sublieme pass. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare passt de bal zonder na te denken. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 10:0

71e minuut.
Ülkü is nu in balbezit. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare geeft een lange en hoge pass. Essama is nu in balbezit. Essama draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Bacceliere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü verovert de bal door een tackle van achteren. Ülkü probeert naar een medespeler te passen. Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 11:0

74e minuut.
Śmiecikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzotti de bal. De Cesare met een sublieme pass. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere speelt de bal door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Peryt komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Peryt probeert naar een medespeler te passen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov passt de bal met de wreef. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Nemətov passt de bal zonder na te denken. Peryt is nu in balbezit. Peryt passt de bal in één keer door. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Açıkgöz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Durmayan de bal. Nemətov speelt de bal door. De Cesare rent richting de bal. De Cesare geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 19%, evranspor 81%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - evranspor 11:0