Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evranspor KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Normal Tactiek Krb
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Mazzotti geeft een hoge lob. De Cesare rent richting de bal. De Cesare geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazzotti de bal. Mazzotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Açıkgöz kopt de bal weg. Inworp. Nemətov met de inworp. Mazzotti geeft de bal voor. Athanasopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz bokst de bal weg. Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

10e minuut.
Athanasopoulos speelt de bal door. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál geeft een lange en hoge pass. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Açar kopt de bal weg. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft de bal voor. De Cesare springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

17e minuut.
Văn Lương passt de bal zonder na te denken. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel. İzmirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:3

19e minuut.
Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương speelt de bal door. Lasota met een sublieme pass. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft een lange en hoge pass. Nemətov probeert naar een medespeler te passen. De Cesare heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare schiet op doel. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İzmirli probeert de bal met de borst te controleren. Athanasopoulos geeft een lange en hoge pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Durmayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Athanasopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Galica probeert naar een medespeler te passen. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov passt de bal met de wreef. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:4

30e minuut.
Văn Lương onderschept slim de pass. Văn Lương met een sublieme pass. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft de bal voor. De Cesare springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kağıtçı is nu in balbezit. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti geeft een lange en hoge pass. Athanasopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasopoulos schiet op doel. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mazzotti met een sublieme pass. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota passt de bal in één keer door. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De Cesare kopt de bal weg. Daar is Kağıtçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:5

36e minuut.
De Cesare onderschept slim de pass. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Aydan de bal. Aydan probeert naar een medespeler te passen. Văn Lương speelt de bal door. Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft een hoge lob. Paal! Daar is Ülkü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:6

41e minuut.
Altuğlu passt de bal zonder na te denken. Kağıtçı probeert naar een medespeler te passen. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:7

43e minuut.
Lasota speelt de bal door. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 78%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 22%.
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:8

47e minuut.
Athanasopoulos met een sublieme pass. Lasota heeft problemen om de bal te vangen. Lasota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazzotti de bal. Mazzotti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mazzotti probeert de bal met de borst te controleren. Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Açar is nu in balbezit. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nagypál geeft een lange en hoge pass. Athanasopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Ülkü de bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:9

62e minuut.
Doeltrap. Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Lasota kopt de bal weg. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. İzmirli is nu in balbezit. Athanasopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasopoulos schiet op doel. Paal! De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:10

70e minuut.
Doeltrap. Essama komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Lasota geeft de bal voor. Klungelig pakt Ülkü de bal. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zincirkıran geeft een hoge lob. Inworp. Nemətov met een snelle inworp. De Cesare geeft een lange en hoge pass. Essama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:11

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peryt komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Açar is nu in balbezit. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Essama rent richting de bal. Essama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Truhlář komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt De Cesare de bal. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov geeft een hoge lob. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Essama kopt de bal weg. Ülkü probeert de bal met de borst te controleren. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare schiet op doel. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 83%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 17%.
evranspor - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:12