Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU Trabzonspor Yc
Krb Tactiek 352
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten weak
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Błoch speelt de bal door. Mazzotti met een sublieme pass. Athanasopoulos met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Inworp. Fijas met een snelle inworp. Montoya Gómez geeft de bal voor. Kalinov is nu in balbezit. Kalinov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Trabzonspor Yc 0:1

19e minuut.
Galica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruber met een snelle inworp. Kalinov geeft een hoge lob. Claeys springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ohaegbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lasota geeft de bal voor. Bolling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Trabzonspor Yc 1:1

30e minuut.
Nemətov probeert naar een medespeler te passen. Claeys is nu in balbezit. Śmiecikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Claeys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montoya Gómez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ohaegbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Błoch onderschept slim de pass. Błoch geeft een lange en hoge pass. Athanasopoulos speelt de bal door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Văn Lương passt de bal zonder na te denken. Daar is Athanasopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruber rent richting de bal. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Lasota speelt de bal door. Klungelig pakt Văn Lương de bal. Lasota geeft een lange en hoge pass. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 48%, Trabzonspor Yc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Trabzonspor Yc 1:1

57e minuut.
Soczewka rent richting de bal. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Bacceliere komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bolling geeft een hoge lob. Nemətov kopt de bal weg. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski geeft een hoge lob. Bacceliere kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peryt komt het veld opgelopen. Truhlář komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De Cesare rent richting de bal. Soczewka verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare begaat een overtreding. De Cesare krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 47%, Trabzonspor Yc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Trabzonspor Yc 1:1