Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mahirspor evranspor
v32 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
8% Spel op eigen helft 92%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 19.5
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Csobánki met de inworp. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft de bal voor. Topaloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Csobánki rent richting de bal. Csobánki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Açıkgöz de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt İzmirli de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ülkü krijgt een gele kaart. Erdin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clemente legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 1:0

8e minuut.
Altuğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ölker de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki speelt de bal door. Erdin rent richting de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 2:0

13e minuut.
Ölker heeft problemen om de bal te vangen. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente rent richting de bal. Clemente geeft een hoge lob. Topaloğlu springt en kopt de bal. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Erdin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 3:0

16e minuut.
Clemente passt de bal met de wreef. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu geeft de bal voor. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 4:0

18e minuut.
Roldán speelt de bal door. Topaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Erdin is nu in balbezit. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 5:0

19e minuut.
Chatzakis is nu in balbezit. Chatzakis geeft de bal voor. Daar is Ülkü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin rent richting de bal. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 6:0

22e minuut.
Vameşu probeert naar een medespeler te passen. Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 7:0

28e minuut.
Chatzakis geeft de bal voor. Erdin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Açıkgöz. Erdin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csobánki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erdin de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Csobánki geeft de bal voor. Topaloğlu kopt de bal weg. Daar is Ülkü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Kağıtçı de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chatzakis met een sublieme pass. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu passt de bal met de wreef. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 8:0

43e minuut.
Erdin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gün komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 7%, evranspor 93%.
mahirspor - evranspor 8:0

47e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kırkalmaz met een harde bal richting middenveld. Kağıtçı kan de bal niet met de borst controleren. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Csobánki geeft een lange en hoge pass. Daar is Gün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gün geeft een hoge lob. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 9:0

53e minuut.
Topaloğlu onderschept slim de pass. Ülkü speelt de bal door. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 10:0

56e minuut.
Ülkü is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 11:0

57e minuut.
Gün verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente is nu in balbezit. Gün is nu in balbezit. Gün draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 12:0

59e minuut.
Topaloğlu passt de bal zonder na te denken. Csobánki heeft problemen om de bal te vangen. Gün is nu in balbezit. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Chatzakis is nu in balbezit. Chatzakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chatzakis geeft een hoge lob. Clemente kopt de bal weg. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 13:0

66e minuut.
Csobánki passt de bal in één keer door. Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal met de wreef. Gün heeft problemen om de bal te vangen. Gün schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ülkü de bal. Gün rent richting de bal. Gün draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gün springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Csobánki is nu in balbezit. Csobánki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Alli speelt de bal door. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente speelt de bal door. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gün passt de bal met de wreef. İzmirli is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 14:0

75e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Gün rent richting de bal. Gün geeft een hoge lob. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Topaloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente is nu in balbezit. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel. Ülkü probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csobánki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gün krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Delicati probeert naar een medespeler te passen. Csobánki heeft problemen om de bal te vangen. Csobánki geeft een lange en hoge pass. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kırkalmaz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csobánki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Topaloğlu de bal onder controle te krijgen. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gün is nu in balbezit. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 15:0

83e minuut.
Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Açıkgöz kopt de bal weg. Klungelig pakt Clemente de bal. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 16:0

87e minuut.
Kağıtçı heeft problemen om de bal te vangen. Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal in één keer door. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 17:0

89e minuut.
Topaloğlu passt de bal in één keer door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente passt de bal in één keer door. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - evranspor 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 10%, evranspor 90%.
mahirspor - evranspor 18:0