Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yunus GÜCÜ Trabzonspor Yc
yunusgücü Tactiek 352
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Langone is nu in balbezit. Soczewka rent richting de bal. Langone onderschept slim de pass. Langone schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 1:0

8e minuut.
Gruber rent richting de bal. Eseryiğit onderschept slim de pass. Eseryiğit speelt de bal door. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fijas speelt de bal door. Kınay is nu in balbezit. Kınay passt de bal met de wreef. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rodoper speelt de bal door. Eseryiğit met een sublieme pass. Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kalinov rent richting de bal. Kalinov geeft de bal voor. Karakaş geeft de bal voor. Langone is nu in balbezit. Langone schiet op doel. Brandt bokst de bal weg.

29e minuut.
Moliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Joerding komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka is nu in balbezit. Eseryiğit met een sublieme pass. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 2:0

36e minuut.
Ülkü is nu in balbezit. Ülkü geeft de bal voor. Bolling probeert de bal met de borst te controleren. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erciyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya Gómez rent richting de bal. Eseryiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Eseryiğit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bolling is nu in balbezit. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone speelt de bal door. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Eseryiğit kopt de bal weg. Klungelig pakt Gruber de bal. Tunaboyu rent richting de bal. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ülkü is nu in balbezit. Ülkü passt de bal met de wreef. Daar is Kalinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 36%, Trabzonspor Yc 64%.
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 2:0

51e minuut.
Kınay heeft problemen om de bal te vangen. Kınay geeft een hoge lob. Ćmikiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone haalt uit met een fantastische trap. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 3:0

54e minuut.
Erciyes geeft de bal voor. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch geeft de bal voor. Joerding is nu in balbezit. Joerding schiet op doel. Bükehan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kınay geeft een lange en hoge pass. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 4:0

61e minuut.
Eseryiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Eseryiğit passt de bal in één keer door. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 5:0

67e minuut.
Ülkü met een snelle inworp. Fijas rent richting de bal. Fijas passt de bal met de wreef. Claeys is nu in balbezit. Claeys geeft de bal voor. Bükehan bokst de bal weg.

70e minuut.
Tunaboyu is nu in balbezit. Langone is nu in balbezit. Tunaboyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kalinov probeert naar een medespeler te passen. Bükehan speelt de bal door. Tunaboyu kopt de bal weg. Langone rent richting de bal. Langone draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yunus GÜCÜ 46%, Trabzonspor Yc 54%.
yunus GÜCÜ - Trabzonspor Yc 5:0