Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU seref
Krb Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen. Lasota geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Özartunç de bal onder controle te krijgen. Athanasopoulos rent richting de bal. De Cesare rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 1:0

9e minuut.
De Cesare schiet op doel. Na een snelle pass probeert Közalan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasota neemt de hoekschop. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen. Çağdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Cesare de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Közalan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Śmiecikowski heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hunlu met een sublieme pass. Tavacı rent richting de bal. Tavacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Athanasopoulos onderschept slim de pass. Athanasopoulos met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Közalan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 2:0

17e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Śmiecikowski onderschept slim de pass. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft de bal voor. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Çağdeviren trapt de bal weg van het doel. Mazzotti kopt de bal weg. Tabu heeft problemen om de bal te vangen. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương probeert naar een medespeler te passen. Mazzotti met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Campos Viegas verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Viegas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nemətov de bal. Nemətov geeft de bal voor. Athanasopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De Cesare rent richting de bal. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos passt de bal zonder na te denken. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 3:0

26e minuut.
Văn Lương speelt de bal door. Lasota geeft een lange en hoge pass. Tabu heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 4:0

28e minuut.
Athanasopoulos speelt de bal door. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yurdakul geeft een hoge lob. Daar is Alptek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương geeft een lange en hoge pass. Özartunç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasota neemt de hoekschop. Athanasopoulos kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 5:0

34e minuut.
Özartunç geeft een lange en hoge pass. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov passt de bal in één keer door. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 6:0

36e minuut.
Nemətov passt de bal zonder na te denken. Yeşilsönmez heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare met een sublieme pass. Athanasopoulos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yurdakul heeft problemen om de bal te vangen. Mazzotti rent richting de bal. Yurdakul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. De Cesare neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Athanasopoulos springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 7:0

39e minuut.
Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos speelt de bal door. Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft een lange en hoge pass. De Cesare springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mazzotti onderschept slim de pass. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 8:0

43e minuut.
Athanasopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasopoulos geeft een hoge lob. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel. Çağdeviren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 16%, seref 84%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 9:0

50e minuut.
Çağdeviren met een harde bal richting middenveld. Văn Lương kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabu de bal. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti speelt de bal door. Daar is De Cesare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 10:0

53e minuut.
Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Lasota speelt de bal door. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 11:0

56e minuut.
Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti passt de bal met de wreef. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 12:0

60e minuut.
Văn Lương onderschept slim de pass. Văn Lương geeft de bal voor. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel. Çağdeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 13:0

61e minuut.
Mazzotti passt de bal zonder na te denken. Tabu rent richting de bal. Tabu passt de bal met de wreef. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 14:0

64e minuut.
Mazzotti kan de bal niet met de borst controleren. Mazzotti speelt de bal door. Nemətov met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 15:0

65e minuut.
Klungelig pakt Usluer de bal. De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti is nu in balbezit. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel. Çağdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabu rent richting de bal. Athanasopoulos onderschept slim de pass. Athanasopoulos schiet op doel. Çağdeviren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 16:0

69e minuut.
Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos geeft een lange en hoge pass. Közalan heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 17:0

70e minuut.
Tavacı is nu in balbezit. Văn Lương onderschept slim de pass. Văn Lương speelt de bal door. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Bacceliere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hunlu is nu in balbezit. Mazzotti onderschept slim de pass. Mazzotti passt de bal in één keer door. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 18:0

74e minuut.
Usluer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurukan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lasota met een sublieme pass. De Cesare is nu in balbezit. Közalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Közalan krijgt een gele kaart. De Cesare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peryt komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeşilsönmez met een snelle inworp. Baloğlu is nu in balbezit. Baloğlu geeft een lange en hoge pass. Tavacı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hunlu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemətov met een snelle inworp. Mazzotti kan de bal niet met de borst controleren. Mazzotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mazzotti speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Śmiecikowski de bal onder controle te krijgen. Campos Viegas probeert naar een medespeler te passen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Paal! Bacceliere bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 19:0

85e minuut.
Truhlář komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert de bal aan de voet te houden. Peryt geeft een lange en hoge pass. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 20:0

90e minuut.
Văn Lương kopt de bal weg. Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere passt de bal in één keer door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çağdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 15%, seref 85%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - seref 20:0